FOTOGRAFIJA ĆERKE MARIJE KILIBARDE OSTAVILA BEZ TEKSTA NJENU SVEKRVU: Odmah je morala da je pozove!

Autor:

Zabava

05.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu popularne voditeljke odmah nakon porođaja.

FOTOGRAFIJA ĆERKE MARIJE KILIBARDE OSTAVILA BEZ TEKSTA NJENU SVEKRVU: Odmah je morala da je pozove!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Marija Kilibarda i njen partner Branislav Vučelić danas su postali roditelji devojčice Senje. Radosne vesti obradovale su porodicu, a prva se oglasila Marijina svekrva, poznata glumica Ljiljana Dragutinović, koja nije krila svoju sreću zbog prinove.

- Hvala na čestitkama. Marija se odlično oseća, čule smo se, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, poslala mi je fotografiju unukice, prelepa je! - rekla je, pa dodala: 

Republika

Foto: www.youtube.com/New China TV

Ljiljana Dragutinović

 

- Veselje je u našem domu već počelo, a tek će se slaviti. Prestećni smo svi, ceo krug naše porodice - rekla je Ljiljana za Kurir.

Ime Senja nosi sa sobom značajno značenje, te se može pretpostaviti da je ovo pažljivo odabrano ime za malu devojčicu.

Senja je žensko ime za koje se smatra da je izvedeno od imena Ksenija, grčkog porekla. Ime je nastalo od grčkog Xenia što znači gostoljubivost.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImage

Marija Kilibarda

 

Porodica Kilibarda-Vučelić sada uživa u porodičnoj radosti i sreći koju im je donela mala Senja. Ovo je svakako poseban trenutak za njih, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da vide prve fotografije malene Senje i čuje više detalja o tome kako provode vreme kao porodica.

Marija Kilibarda, koja je i pre rođenja ćerke bila veoma poznata i omiljena ličnost, sada će imati priliku da pokaže i svoju majčinsku stranu javnosti. Kao uspešna voditeljka, ona je sigurno već pripremila plan kako da uskladi svoju karijeru sa ulogom majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading