MILE KITIĆ SE NE ODVAJA OD MLAĐE KOLEGINICE! Snimili duetsku pesmu, a evo zbog čega su se usijale društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo saznali, Mile je odmah prihvatio saradnju sa Milicom Jokić budući da je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima!

MILE KITIĆ SE NE ODVAJA OD MLAĐE KOLEGINICE! Snimili duetsku pesmu, a evo zbog čega su se usijale društvene mreže! (FOTO)

Foto: Promo

Jelena Petković

Legendarni pevač Mile Kitić i jedna od najboljih pevačica mlađe generacije, Milica Jokić, snimili su duetsku pesmu. Na iznenađenje svih, ovaj dvojac je odmah podigao veliku prašinu a društvene mreže su se usijale.

- Velika mi je čast što sam snimila duet sa našom legendom i ne mogu da vam opišem sreću zbog pesme "Gas” - poručila je mlada zvezda.

Foto: Jelena Petković

 

 

Kako smo saznali, Mile je odmah prihvatio saradnju sa Milicom Jokić budući da je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima a posebnu pažnju mu je skrenula kada je nedavno otpevala njegovu pesmu ,,Kraljica trotoara” koja broji milionske preglede na mrežama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 

Veliku pažnju na mrežama privukao je sam tekst ove pesme a mlađe generacije su odmah počele da se snimaju uz stihove pesme ,,Gas” gde poručuju: ,, Gori, nikad nije bilo vrelije!”

I baš kao što Milica kaže u samoj pesmi:,, Ništa ručna ide samo gas” tako će i biti u narednom periodu jer je pripremila još par pesama i spotova koji će zasigurno osvojiti ceo region.

Inače, Mile neretko ističe da voli svoju suprugu i da je u njihovom braku sve u najboljem redu, a u prilog tome govori i Elenina objava koja je ubrzo postala viralna. 

Naslednica poznatog estradanog para je i sama krenula stopama svojih roditelja, te se već godinama bavi pevanjem, a kako nije preterano izložena medijima, svaka njena objava je ispraćena od strane fanova, ali i sedme sile.

Njoj društvene mreže najviše i služe da se tu ekpsonira onoliko koliko njoj odgovara, a neretko deli i fotografije iz svog privatnog života. Tako je sada pokazala fotografiju svojih roditelja iz mladosti, koju javnost do sada nije videla.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading