TAMARA ĐURIĆ SE SKINULA, NA TELU OSTAO SAMO PEŠKIRIĆ! Evo gde su je fotografisali, muškarcima popadale vilice (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sliku je na kraju okačila na svoj Instagram!

TAMARA ĐURIĆ SE SKINULA, NA TELU OSTAO SAMO PEŠKIRIĆ! Evo gde su je fotografisali, muškarcima popadale vilice (FOTO)

Foto: Petar Dimić

Lepa Brena

Starleta Tamara Đurić nedavno je otišla na jedan tretman u salon lepote i zdravlja, pa je iskoristila priliku da se fotografiše u izazovnom izdanju. Naime, dok je čekala da se tretman završi pozirala je naga, a na sebi je samo intimne delove tela prekrila peškirićem. 

Sliku je na kraju okačila na svoj Instagram, a najviše se dopala pripadnicima jačeg pola, što je bilo i za očekivati.

Foto: Instagram printscreen

Objava Tamare Đurić na Instagramu

 

Inače, Tamara Đurić rešila je nedavno da se časti skupocenim satom marke Roleks, a za ovaj komad je izdvojila oko 10.000 evra. Ona je slikala skupocen sat, pa je sve objavljivala na društvenim mrežama. Ovo je još samo jedan sat u njenoj kolekciji, s obzirom na to da ima nekoliko komada satova pomenutog brenda. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Đurić

 

Podsetimo, kako je Republika portal prvi pisao, starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Tamara Đurić bila je doskoro na odmoru u Dubaiju, gde je na ezgibicije i šoping potrošila vrtoglavih 20.000 evra!

Foto: Instagram printsceen

Tamara Đurić sat

 

Starleta je uživala za sve pare, a ovaj deo godine rezervisala je da bi s naslednicom otputovala u toplije krajeve. One su se fotografisale po hotelima i spa-centrima, a pored šopinga, Đurićka je iznajmljivala i skupe automobile, koje je vozila po gradu i šire.

- Tamara je s ćerkicom rezervisala jedan od najluksuznijih hotela za odmor. Unapred je znala šta će sve da obiđe, a najbolje su se provodile po bazenima i spa-centrima. Tamara je obišla nekoliko radnji i pazarila razne brendove, a pored regularnih troškova koje je imala, platila je nekoliko torbi oko 15.000 evra, a kad se sve sabere, pukla je više od 20.000 evra - ispričao nam je tada izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading