KO JE MISTERIOZNA SUPRUGA VODITELJA PINKA?! Srđan Predojević stao na LUDI KAMEN, pa otkrio sve detalje VENČANJA!

Autor:

Zabava

06.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Predojević otkrio sve o svom braku sa suprugom Mirjanom!

KO JE MISTERIOZNA SUPRUGA VODITELJA PINKA?! Srđan Predojević stao na LUDI KAMEN, pa otkrio sve detalje VENČANJA!

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic

Srđan Predojević stupio je u brak sa svojom suprugom Mirjanom 2014. godine, kada su se venčali kako u Ambasadi Srbije u Parizu, tako i u crkvi.

U jednom intervjuu, Srđan je otkrio da je odluku o braku doneo kada su prestali da brinu njegovi najbliži hoće li ikada to učiniti. Ceremonija venčanja je bila prelepa, iako je voditelj priznao da su se on i supruga tokom cele ceremonije trudili da obrate pažnju na nemirnu decu koja su se vrzmala oko sveštenika.

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije - bio je on iskren u intervjuu za Story.

Srđan Predojević je u jednom intervjuu istakao da je odluku o braku doneo u pravo vreme, iako su oboje imali više od 40 godina. Smatra da je odluka o kasnijem venčanju bila ispravna, jer tada postajemo svesni sebe i drugih, te imamo bolju moć procene ko je ko. Takođe, iskreno je preporučio svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije, jer smatra da je to pravo vreme za tu vrstu životne odluke.

Srđan Predojević je time pokazao da je brak sa Mirjanom za njega bio posebno važan korak u životu, te da je odluku o kasnijem venčanju doneo svesno i sa puno razmišljanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading