PORODILA SE SUPRUGA DARKA LAZIĆA! Kaća na svet donela DEVOJČICU, a OVO je MOĆNO IME!

Autor:

Zabava

06.10.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i Katarina Lazić postali su roditelji devojčice.

PORODILA SE SUPRUGA DARKA LAZIĆA! Kaća na svet donela DEVOJČICU, a OVO je MOĆNO IME!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Darko Lazić i Katarina LAzić

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Porodaj je protekao u najboljem redu, a kako saznaje "Blic", mama i beba se osećaju dobro.

Ime Srna nosi sa sobom simboliku elegancije, nežnosti i plahovitosti. Srna se često povezuje sa stidljivošću, težnjom za povlačenjem i ranjivošću. Takođe, zbog nedostatka agresivnosti, srna se doživljava kao simbol naših instinktivnih moći.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Darko Lazić i Katarina Lazić

 


Tokom trudnoće, Katarina Lazić je bila veoma aktivna i gotovo celu trudnoću je pratila pevača na njegovim nastupima. Čak je pre samo četiri dana bila s njim u jednom klubu gde je pevao, a njih dvoje su se našalili da će se poroditi u kafani.

Darko Lazić je nedavno proslavio svoj rođendan, a Katarina je tom prilikom istakla da su veoma srećni i da se raduju dolasku bebe na svet. S obzirom na to da su oboje veoma poznati javnosti, interesovanje za njihovu porodicu je veliko, a vest o dolasku devojčice Srne dodatno je obradovala njihove fanove.

 

 

"Poneli smo stvari za bolnicu, da odmah možemo da odemo, i na bini da se porodi šta sad. Bio bi red da mi se jedno dete rodi u kafani. Ceo život sam u kafani, stvarno ne bih imao ništa protiv", rekao je pevač.

Darko sa prvom suprugom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa nekadašnjom verenicom Marinom Gagić dobio je sina Alekseja, dok je Katarini ovo prvo dete.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading