ŠOK OTKRIĆE! Ova srpska pevačica ODBILA ŽURKU Paf Dedija, otkrila sve detalje, a onda je pronađena UBIJENA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska pevačica otkrila sve o pozivu za žurku Paf Dedija.

ŠOK OTKRIĆE! Ova srpska pevačica ODBILA ŽURKU Paf Dedija, otkrila sve detalje, a onda je pronađena UBIJENA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Šon Didi Kombs

Reper P Didi, poznatiji kao Šon Kombs, nedavno je uhapšen u Njujorku pod optužbom za reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Odbijen je zahtev za puštanje uz kauciju od 50 miliona dolara, dok se tužbe protiv njega samo gomilaju.

Dok javnost prati ovu dramatičnu situaciju, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je izazvao veliku pažnju. Snimak otkriva detalje vezane za P Didijevu žurku, koje je otkrila Ksenija. Naime, iako javnost nije imala uvid u ove detalje, Ksenija je otkrila neke neobične činjenice koje su stavile P Didija u neprijatan položaj.

- Nisam otišla ni na P Didijevu žurku, ja to uopšte ne volim, stresira me i kad ne osetim da mi neko ne prija, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim, nekada će se to ispričati, ali moj drug me je tada pozvao na žurku sa Majom Latinović koja je sada milionerka i umro je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna - rekla je Ksenija. 

 

 


Ksenija je otkrila da nije prisustvovala P Didijevoj žurki, iz razloga što joj takve okupljanja stvaraju stres. Zanimljivo je istaći da je odbila i poziv na žurku sa Majom Latinović, koja je sada milionerka. Takođe, otkrila je da je drug pozvao na žurku sa P Didiem, ali je ona odbila jer je bila umorna od ušivanja nadogradnje plesačicama.

Iako su ovi detalji vezani za P Didija izazvali veliku pažnju, Ksenija je sa sobom odnela tajnu do groba, pa do opširnijih detalja nikada nije došlo.

Ovaj snimak je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama i dodatno proširio interesovanje za slučaj P Didija, čija sudbina i dalje ostaje neizvesna.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading