OVU INFORMACIJU KARLEUŠA KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Obelodanjena ISTINA, svi su u ŠOKU zbog jednog detalja!

Autor:

Zabava

07.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se šokiraju kada saznaju koliko Jelena Karleuša ima godina.

OVU INFORMACIJU KARLEUŠA KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Obelodanjena ISTINA, svi su u ŠOKU zbog jednog detalja!

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša, rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, svojom muzikom, stasom i stavom obeležila je muzičku scenu i postala jedna od najuticajnijih ličnosti na Balkanu.

Njen prvi album "Ogledalce", objavljen 1995. godine, označio je početak njene uspešne karijere. Tokom godina, Karleuša je izdala niz hitova i albuma, osvajala brojne nagrade i uspostavila se kao vodeća pevačica na regionalnoj sceni.


Jelena Karleuša je poznata i po svom besprekornom modnom stilu koji je često tema brojnih medija i diskusija. Njen hrabar pristup modi i originalne kombinacije često su inspiracija mnogima, a njene transformacije i eksperimenti sa imidžom uvek iznova iznenađuju javnost.

Iako ima 46 godina, Jelena Karleuša i dalje pleni energijom i izgleda znatno mlađe, što je rezultat njenog posvećenog rada na sebi i zdravog načina života. Njena vitalnost i scenski nastupi ostavljaju bez daha, dok njen fizički izgled i dalje intrigira javnost.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 


Karleuša je održala dva velika koncerta u Beogradu koji su postali neizostavni događaji za ljubitelje muzike i spektakla. Njen uticaj seže i van granica regiona, te je stekla brojne obožavaoce širom sveta, čime je potvrdila svoj status svetske zvezde.

Jelena Karleuša, više od dve decenije na sceni, i dalje ostaje neiscrpna inspiracija i ikona stila, postavljajući standarde u muzici, modi i scenskom nastupu. Njen uticaj i dalje traje, a njena energija i mladolik izgled garantuju da će i ubuduće ostati nezaobilazno ime u muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading