AU! ŠOK NAKON LAJVA SA BAKOM! Jelena Karleuša javno UDARILA na Duška Tošića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.10.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica potkačila bivšeg supruga!

AU! ŠOK NAKON LAJVA SA BAKOM! Jelena Karleuša javno UDARILA na Duška Tošića! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić, printskrin

Muzička zvezda Jelena Karleuša pecnula je svoje bivše muževe nakon "lajva" koji je preksinoć održala sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase. Naime, pored brojnih objava koje je podelila od fanova, ona je okačila i viralni snimak čoveka koji peva u Knez Mihailovoj ulici i hvali Dženifer Lopez, dok "spušta" Jelenu.

- Više ne pričam sa Srbijom. Samo Dženifer Lopez - započeo je famozni Raša.

- Rašo, idi, bre, čiča... - dobacili su.

- Bahami. Bahami. P**** vam materina. Dženifer Lopez. E, to mi je p****, a ne Karleuša. Više neću da pričam sa Srbijom uopšte - pevao je ovaj čovek.

Karleuša je preko objave dopisala sledeće, te tako direktno potkačila i bivšeg fudbalera Duška Tošića, sa kojim je nedavno potpisala papire za razvod braka:

- Rašo, vi se ponašate kao moji bivši muževi - napisala je Karli.

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša potkačila Duška

Podsećanja radi, Baka je sinoć otkrio šta se sa Karleušom desilo posle "lajva".

- Karleuša me oduševila, top je za "lajv" top, nije zenatara, brzo razmišlja, baca fore, pametna je, troluje i oduševila me, majke mi, brate, ono je bilo sledeći nivo... Najbitnija stavr, roleks nije fejk, pomislila je da je roleks fejk, jer njoj neshvatljivo da je njoj neko dao roleksa na poklon, tako da znaš, ono, rispekt.  Nisam spavao sa Lepom Lukić, roleks je pravi i to je to - objasnio je on i otkrio šta se dešavalo kad su se kamere ugasile:

- Ja sam džentlmen, ali ništa se nije desilo posle "lajva". Šta ste mislili, da ćemo da snimamo filmove za odrasle? Ali, imao sam veliki problem, ja sam tokom "lajva", ako se sećate, popio lek za potenciju i meni je tokom lajva dok sam gledao njene spotove, krenulo je da me radi, da me mrecka, osećam neke žmarce tamo dole, osećao sam neku neprijatnost... Kad me bičevala, šta ako mi se... Ali nije, iskontrolisao sam se - dodao je.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka je nahvalio Karleušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading