KRALJU OBRVA PRETI ZATVOR?! Skandalozan snimak kruži društvenim mrežama, pričao koliko godina se bavio švercom (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Babić objasnio, 12 godina je u svemu tome!

KRALJU OBRVA PRETI ZATVOR?! Skandalozan snimak kruži društvenim mrežama, pričao koliko godina se bavio švercom (VIDEO)

Foto: instagram printskrin

Biznismen Branko Babić zvani Kralj obrva ispričao je nedavno da je samo u prošloj godini imao 40 miliona prometa, kao i da poseduje stan čak i u Monaku. O prihodima je ranije otvoreno pričao, a sada mu, kako saznajemo, preti zatvor zbog toga što je govorio da se bavio švercovanjem oko 12 godina. 

 

 

- Počeo sam vrlo rano da švercujem, imao sam 22-23 godine. U švercu sam bio 12 godina. Išao sam u Kinu i Tursku, krenuo sam iz Beograda preko Mađarske. Tamo mi ide avion za Peking, kad sam došao na aerodrom, proradi mi kamen u bubregu. Tu sam pao, oni me odvedu u bolnicu, sutradan su mi odmah rekli da me puštaju i da idem kući. Ja izađem, kupim opet kartu za Peking i padnem na aerodromu. Opet završim u bolnici, posle toga izađem i odletim u Guangžu i tamo odem u šoping - ispričao je Branko u jednom intervjuu, a deo kruži na društvenim mrežama.

Foto: instagram printskrin

Branko Babić

 

Inače, bogati biznismen Branko Babić pokazao je nedavno svoje bogato imanje.

Foto: instagram printskrin

Branko Babić

 

- Imao sam za godinu dana preko 40 miliona evra prometa. Preko 500 proizvoda plasiramo u preko 170 zemalja. Odmah sam znao da ću raditi za svetsko tržište. Iz Ratkova, malog mesta u Srbiji, izvozimo za ceo svet. Zahvaljujući toj ideji mog oca, imamo preko 50 porodica koje u ovom malom mestu i te kako lepo žive - poručio je bio Babić, koji živi u Ratkovu, gde ima privatno jezero i ogromno imanje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading