PUDER, RUMENILO I SJAJ SU NEOPHODNI U VOJSCI: Popularni influenser pripremio pun kofer, pa se pozdravio sa fanovima!

Autor:

Zabava

09.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker je izazvao burne reakcije svojim pakovanjem za vojsku.

PUDER, RUMENILO I SJAJ SU NEOPHODNI U VOJSCI: Popularni influenser pripremio pun kofer, pa se pozdravio sa fanovima!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nedavna odluka o obaveznom vojnom roku u Srbiji izazvala je živu raspravu na društvenim mrežama, a jedan od aktera ove polemike je i poznati influenser Filarri. Poznat po šminkanju, Filarri je odlučio da pokaže javnosti kako se priprema za vojnu službu, iznoseći svoj kofer pun šljokica i preparata za ulepšavanje.

Filarri je detaljno predstavio svoj kofer, otkrivajući šta će od preparata za ulepšavanje, negu i šminkanje poneti sa sobom u vojsku. Puderi, rumenila i sjajevi su samo neki od proizvoda koje je istakao kao neophodne u vojsci. Takođe, naglasio je važnost kreme za sunce, ističući da čak i vojnici treba da vode računa o zaštiti kože od sunčevih zraka.

 

@filarri Da li mislite da sam poneo previse stvari? 🫠🫠🫠 #filarri #vojnirok ♬ original sound - FILARRI

 

Njegov snimak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali. Dok su neki izrazili nezadovoljstvo i negodovanje, drugi su postavili pitanja o praktičnosti takvih preparata u vojsci. "Sramota!", "Ovo je za plakanje", "A ulošci?", "Možeš li da mi objasniš kako ti zamišljaš vojsku?", "Neće ti dozvoliti da sve to uneseš" samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod Filarrijevog snimka.

Filarrijeva priprema za vojni rok izazvala je burnu reakciju javnosti, istovremeno pokazujući koliko su stavovi o ovoj temi raznoliki. Dok neki podržavaju njegovu odluku da pokaže svoju pripremu za vojsku, drugi izražavaju sumnju u praktičnost i potrebu za ovakvim preparatima u vojsci. S obzirom na brojne komentare i reakcije, tema o tome kako se pripremiti za vojni rok i koji su to zaista neophodni preparati, ostaje otvorena za dalju raspravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading