NASTRADALA ĆERKA (25) POPULARNOG SRPSKOG ROKERA! Porodica se raspada od tuge!

Autor:

Zabava

09.10.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna čitulja o preminuloj Angelini.

NASTRADALA ĆERKA (25) POPULARNOG SRPSKOG ROKERA! Porodica se raspada od tuge!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende

Uz neizmernu tugu porodica Čonkić iz Novog Sada priprema se za sahranu njihove voljene ćerke, Angeline Čonkić, koja je izgubila život u saobraćajnoj nesreći u udaljenom Torontu, Kanada. Angelina, koja je imala samo 25 godina, bila je ćerka Nebojše Čonkića Čonte, poznatog po ulozi frontmena u novosadskom pank bendu "Pekinška patka".

U čitulji koja je objavljena u medijima, ožalošćena porodica izražava neizmernu bol zbog gubitka svoje drage Angele. Mirjana i Nebojša, zajedno sa sinom Momčilom, stricem Borislavom, i strinom Jelenom, zajedno sa decom Milicom i Milanom, izražavaju duboku tugu zbog iznenadnog odlaska voljene članice porodice, ističući da je sada njihova mila Nina "među anđelima, kako joj ime kaže".

Nebojša Čonkić Čonta, rođen u Novom Sadu 1953. godine, ostavio je neizbrisiv trag kao autor i stvaralac muzičkog Novog talasa u Jugoslaviji tokom početka 1980-ih. Kao vođa grupe "Pekinška patka", Čonta je bio ključna figura u stvaranju muzičkog nasleđa koje je obeležilo jednu epohu. Nakon raspada grupe, Čonta je započeo akademsku karijeru kao profesor u Elektrotehničkom školskom centru u Novom Sadu pre nego što je 1994. godine preselio u Toronto, gde predaje informatiku na kanadskom državnom univerzitetu Seneka.

Angelina će biti preneta iz Kanade u Novi Sad, gde će biti sahranjena na Gradskom groblju. Porodica i prijatelji pripremaju se da isprate voljenu Ninu na večni počinak, gde će se oprostiti od nje uz duboku tugu i sećanje na sve lepe trenutke provedene sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading