ALEKSANDRA BURSAĆ DONELA HITNU ODLUKU PRED RIZIČNU OPERACIJU! Stevan se ne odvaja od nje!

Autor:

Zabava

09.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi iznenađeni odlukom Aleksandre Bursać.

ALEKSANDRA BURSAĆ DONELA HITNU ODLUKU PRED RIZIČNU OPERACIJU! Stevan se ne odvaja od nje!

Foto: Instagram.com

Pevački par Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić nedavno su organizovali svadbeno veselje u jednom lokalu u Novom Sadu. Pored prijatelja i porodice, na slavlju se okupio i veliki broj poznatih ličnosti, što je dodatno doprinelo atmosferi radosti i euforije.

Iako su nedavno najavili da će medeni mesec morati da sačeka zbog pevačicine zakazane operacije, par je ipak odlučio da napusti zemlju i ode na kratko putovanje. Aleksandra se oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila niz fotografija i snimaka iz Italije, gde su ona i Stevan uživali u zajedničkom vremenu.

Tokom putovanja, par je šetao kroz Rim, uživao je u poznatim italijanskim sendvičima i iskazivao svoju sreću kroz brojne objave na društvenim mrežama. Ova neobična avantura i spontani odlazak na putovanje predstavljaju inspirativan primer kako parovi mogu pronaći vreme za sebe i uživati u zajedničkim trenucima, čak i u najizazovnijim periodima.

Aleksandra je nedavno izjavila da će medeni mesec morati da sačeka zbog zakazane operacije, ističući svoju tremu, posebno zbog toga što je u pitanju operacija bubrega koju već godinama odlaže. Oporavak nakon operacije se procenjuje na mesec dana, što će zahtevati strpljenje i podršku, ali i otvara mogućnost za nove avanture nakon uspešnog oporavka.

- Imam veliku tremu, ipak je to ozbiljna operacija, ali dugo čekam da to završim - priznala je Aleksandra za Republiku.

- Ona je prošla sa mnom dve operacije, sad je red da ja budem uz nju - dodao je Stevan Sekulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading