MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ GRCA U SUZAMA! Ono što ju je zadesilo ne bi poželela ni NAJGOREM NEPRIJATELJU!

Autor:

Zabava

09.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da izbriše iz glave ove scene.

MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ GRCA U SUZAMA! Ono što ju je zadesilo ne bi poželela ni NAJGOREM NEPRIJATELJU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović, trenutno aktivno radi na obnavljanju porodične kuće u Kačarevu. Ova kuća je bila predmet dugogodišnjeg spora sa njenim sestrama, a Goca je istakla da je konačno uspela da reši ovu situaciju posle 23 godine.

Godinama se Goca sudila sa svojim sestrama oko imovine, a cela situacija je kulminirala nakon smrti njihove majke 2010. godine. Goca je istakla da je celu deceniju posvetila nezi majke, ali su se odnosi sa sestrama toliko pogoršali da je bila primorana da napusti porodičnu kuću i preseli se u Pančevo.

Sa suzama u očima, Goca je istakla da je konačno rešila spor oko kuće i vratila se u nju kako bi je obnovila. Naglasila je da je ova situacija bila veoma teška za celu porodicu i da je bila zadovoljna što je uspela da se izbori za svoja prava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović

 

- To je gotovo. Žalosno je što je to rešeno posle 23 godine, onako kako sam ja predložila. Što se jedna porodica toliko, što bih ja rekla, rasturila. Tolika mržnja, gnev... Ima sad koga mnogo peče savest i ne može da se izbori s time. To su jako gadne stvari. Porodične, kakve ja nikada i nikome ne bih poželela. Prvo, brigu o roditeljima. Svako od nas, kakav god da je roditelj, ne treba nikada da ih se odrekne. Evo, moja bolna tačka... - u "RedAkciji" je kazala Goca, sa suzama u očima i drihtavim glasom pred kamerama; svakako, tu se nije i zaustavljala.

 - Ta žena je 10 godina ležala nepokretna u krevetu, borila se, stvorila je nas tri, ćerke, njih dve su se nje odrekle i kako vreme prolazi sve će teže da im bude zbog onoga što su uradile - istakla je zatim, a na konstataciju voditeljke da one i nisu baš ispale korektne, zaključila je svoje izlaganje rečima:

- Ni prema meni, ni prema mojoj deci, majci, nisu razmišljale, 23 godine. Vratila sam se sad u tu kuću baš iz tih razloga, renoviram je iz korena. Oživljavam, vraćam joj dušu, opet (da bude), kao što je nekad ta kuća bila. Šta da vam kažem... Izborila sam se. Mislim da je samo nagrada od Boga ovo što se nama danas desilo; da su deca ostala normalna, kao i ja... Sve je nagrada za ono za šta smo se mi trudili, za svoju porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading