ZBOG NAJNOVIJE INFORMACIJE ZAUSTAVLJENA EMISIJA "ZVEZDE GRANDA!" Na sceni saopštene hitne vesti!

Autor:

Zabava

09.10.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika zanemela od šoka!

ZBOG NAJNOVIJE INFORMACIJE ZAUSTAVLJENA EMISIJA "ZVEZDE GRANDA!" Na sceni saopštene hitne vesti!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Takmičar "Zvezda Granda", Veljko Jelikić, ekskluzivno je potvrdio da je postao otac po drugi put. Ova lepa vest stigla je u trenutku kada je Jelikić bio na Grandovoj sceni, gde je izrazio svoje oduševljenje: "Lepe vesti, dobio sam sina, po drugi put sam postao otac! Večeras imamo razloga za slavlje! Pozvani ste i vi."

Čini se da takmičenje donosi sreću Veljku Jelikiću, budući da je i prvog sina dobio tokom prethodnog učešća u "Zvezdama Granda". On je otkrio da je sa suprugom već tri godine u ljubavi i da su odlučili da ime za naslednika odaberu zajedno.

Veljko Jelikić je priznao da je veoma emotivan po prirodi i da je bio preplavljen srećom kada je dobio drugog sina. Izrazio je svoje oduševljenje povezanošću koju oseća prema svojoj deci i istakao da mu ništa drugo više nema smisla.

 

-Supruga i ja smo već tri godine u ljubavi. Kod nas se sve nekako desilo na brzinu, ali je bitno da trajemo i da nam je lepo. Kada sam prošli put bio u takmičenju, ona mi je bila u podršci, a sada je u porodilištu, pa zbog toga nije mogla da dođe-  objasnio je Veljko i otkrio da se dolasku naslednika najviše obradovao prvenac Matija.

- Supruga je sada birala, ali nadamo se da će sledeći put biti devojčica, pa da ću moći ja da biram- našalio se Jelikić koji je u jednom trenutku zamalo zaplakao od sreće.

-Ne znam šta da kažem, jako sam emotivan po prirodi i jako me dodidrne sve to. Prvu proslavu rođenja sina sam preplakao, ta povezanost je neverovatna. Ništa drugo više nema smisla - poručio je on za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading