NE KRIJE DA KUPUJE KOD KINEZA! Pevačica tvrdi da se oblači za male pare, a evo gde još savetuje ženama da uštede!

Autor:

Zabava

10.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu, tvrdi Zlata.

NE KRIJE DA KUPUJE KOD KINEZA! Pevačica tvrdi da se oblači za male pare, a evo gde još savetuje ženama da uštede!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović otkrila je da živi skromno i da ne teži skupocenim stvarima i luksuzu, koji su uobičajeni kod mnogih poznatih ličnosti. Za razliku od mnogih, Zlata otvoreno govori o svojoj skromnosti i ističe da uživa u trgovini po kineskim radnjama, gde može pronaći ono što joj je potrebno.

Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - rekla je Zlata u razgovoru za "Grand" i istakla da smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

 

Ona naglašava da svaka žena može lepo da se obuče i sa malo novca, te da ne mora da troši velike sume na garderobu i kozmetiku. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović

 

Pored preparata za negu na koje daje novac minimalno a kod kozmetičara ni ne ide, osvrnula se na pitanje o botoksu i estetskim intervencijama.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - dodala je ona.

Tom prilikom ona je otkrila kako je s godinama željna mirnijeg života poput onog na selu koji je imala kao mlada poželevši kako je rekla svim generacijama svoje detinjstvo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading