MLAĐA ĆERKA JELENE KARLEUŠE i DUŠKA TOŠIĆA NA METI PEDOFILA: Sablasni komentar uznemirio javnost (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić redovno snima detinjaste klipove za TikTok.

MLAĐA ĆERKA JELENE KARLEUŠE i DUŠKA TOŠIĆA NA METI PEDOFILA: Sablasni komentar uznemirio javnost (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Instagram/Nika Tošić

Mlađa ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška TošićaNika Tošić, poslednjih godina aktivna je na društvenoj mreži TikTok, a snimci kako se sprema za školu i komentariše neke situacije, te njenih tinejdžeskih promena frizure, šminke i stajlinga, veoma su gledani.

Budući da je ćerka poznate pevačice njeni pratioci često znaju da se šale na konto toga da "provali" u mamin laptop i otkrije svima delić neke njene pesme u vreme dok su svi željno iščekivali Jelenin novi album.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/RTV Pink Official, instagram.com/nika.tosic

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića na meti pedofila

Nika je na ovakve šale navikla, međutim dreuštvene mreže su mesto gde osim fanova postoje i zlonamerne osobe, koje šire mržnju ili sajber nasilje, a kada su maloletne osobe u pitanju, dešava se da ih poput predatora vrebaju i pedofili.

Upravo jedan takav komentar pojavio se ispod objave Karleušine naslednice i uznemirio javnost.

- Nika, što ne raskopčaš taj gornji deo pidžamice da vidimo deklolte - napisao je neko ko se krije iza profila očito nekog manijaka.

 

 

Podsetimo, sadržaj koji Nika Tošić plasira na pomenutoj društvenoj mreži krajnje je detinjast i prilagođen njenom uzrastu, što je uglavnom i simpatično njenim fanovima jer deli sa publikom svakidašnje "muke" jedne tinejdžerke.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelenom Karleušom, koja je veoma osetljiva na ovakve teme i kada su drugi u pitanju, a kamoli njeno dete, ali ona za sada nije odgovarala na naše poruke i pozive. 

Ona se obično oglasi na svaki vid nasilja i uvek staje u odbranu svih vrsta ugroženih i žrtava bilo kakve zloupotrebe na društvenim mrežama. 

Koje će korake preduzeti i da li je već preduzela konkretne zakonske mere protiv ovog pedofila i manijaka, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading