KARLEUŠA PREVASPITALA VODITELJKU! Zbog gosta kog je pozvala u studio napravila haos! Tema je skroz izbacila iz takta!

Autor:

Zabava

10.10.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je borac za prava životinja!

KARLEUŠA PREVASPITALA VODITELJKU! Zbog gosta kog je pozvala u studio napravila haos! Tema je skroz izbacila iz takta!

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša, poznata pop diva, već godinama se ističe kao borac za prava životinja. Njen nedavni istup na Instagram profilu izazvao je pažnju javnosti, a razlog za to je situacija koja se desila u Jutarnjem programu na Prvoj TV. Voditeljka Bojana Ristivojević ugostila je lovca koji je govorio o ubijanju životinja, što je izazvalo burnu reakciju Jelene Karleuše, jer se povela polemika oko toga da li iz prve ubija plen.

Foto: printscreen/TV Prva

Bojana Ristivojević

 

Pi*ka ti materina, kakav je potencijal srpskih lovišta? - povikala je Jelena govoreći o gostu, nakon čega se obratila voditeljki Jutarnjeg programa, Bojani Ristivojević:

Foto: Instagram printsceen

Objava Jelene Karleuše na Instagramu

 

- Šta pričaš ti, gospođo?! Koga zoveš gospođo u goste bre?! Ubicu životinja? Pitaš ga da li ubije iz prvogh hica? Šta promovišeš ti ovde, alo?! Jesi li ti normalna? Lik je napisao knjigu kako ubije životinje. Pa pi*ka vam svima materina bolesna! 

Ova reakcija je izazvala šok kod mnogih, ali je jasno pokazala koliko je Karleuša posvećena borbi za prava životinja i koliko je emotivno reagovala na temu koja joj je veoma bitna.

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa voditeljkom Bojanom Ristivojević, kako bismo je pitali za komentar povodom cele situacije i oglašavanju Jelene Karleuše, ali ona nije odgovarala na naše poruke. 

Jelena je inače neko ko svaku priliku koristi da kritikuje lov i ljude koji oružjem ubijaju životinje, te na Instagramu često piše na ovu temu pozivajući ljude da ne budu okrutni prema životinjama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading