"RODITELJI SU PRODALI BURME DA BIH JA USPELA" Evo šta se krije iza RASKOŠNOG života Sare TKD - životna priča naše influenserke će vas RASPLAKATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara neretko izaziva pažnju svojim glamuroznim stilom života, međutim, put do luksuza nije bio nimalo lak!

U novom izdanju popularne emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna infuenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD. Ipak, njen život ispunjen je i drugim dostignućima i talentima, te pored slave na društvenim mrežama može da se pohvali i titulom misice, ali i titulama na brojnim takmičenjima u tekvondu. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a zatim i otkrila nove, šokantne detalje kako iz privatnog života.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara TKD u emisiji "Lično sa"

Osim što je poznata po objavama sa treninga i modnih događaja, Sara neretko izaziva pažnju svojim glamuroznim stilom života. Na društvenim mrežama mnogi joj zavide na luksuzu, koji ona otvoreno pokazuje, a često na njenom Instagram profilu možemo videti i fotografije u privatnim avionima, skupocenim automoblima, ali i na raskošnim destinacijama. Međutim, iako mnogi spekulišu odakle joj novac za ovakvu vrstu hedonizma, sve je, kako kaže, zaradila sama, a put kroz koji je prošla nije bio nimalo lak.

- Iza privatnih aviona stoji to da sarađujem sa jednom avio-kompanijom, koju reklamiram. Što se tiče automobila i svega ostalog što vidite, sama sebi sam kupila. Desilo se da sam sklopila razne ugovore sa nekoliko različih brendova, sa kojima sam sarađivala i po nekoliko godina. Taj novac sam ulagala u porodične biznise, slušala sam savete svojih roditelja, ulagali smo zajedno u poslove. To jeste dosta novca, ali kada pogledam koliko sam radila ceo život i koliko sam sebe žrtvovala, došla sam u tu situaciju da sve mogu da priuštim sebi - ističe 23-godišnja influeserka u emisiji "Lično sa", te nastavlja svoje tešku, životnu priču:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara TKD u emisiji "Lično sa"

- Ljudi uglavnom vide jednu stranu mog života, vide taj sjaj i glamur, ali ne shvataju da sam dosta propatila, posebno kroz svoju sportsku karijeru, kada bukvalno ništa nisam imala. Moja porodica i ja smo imali za normalan život, ali naši roditelji su sav novac uložili u sport kojim smo se bavili. Pritom, nas je troje, takmičenja su skupa. To su putovanja, nekada i na nedeljnom nivou, to sve mogu košta. Tekvondo je zaista skup sport, zbog kog su moji roditelji prodali svo zlato iz kuće, svoje burme, apsolutno sve što smo imali, oni su prodali da bi nama platili takmičenja.

Ipak, pored roditelja, najveću motivaciju joj je dao i jedan poseban trenutak, koji će pamtiti do kraja života.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara TKD u emisiji "Lično sa"

- Nekada morala da imam i po četiri treninga na dan kako bi skinula poslednje kilograme. Jako sam se žrtvovala, u kafić nisam sela do svoje dvadesete godine, tinejdžerske godine i ne pamtim. Sećam se jednog momenta kada sam sa bratom sedela u sauni, kroz glavu mi je prolazilo: "Da li je sve ovo vredno?" U tom trenutku, kada sam to razmišljala o sebi i svojim roditeljiima koji sve ulažu u nas, otvaraju se vrata od saune i ulazi čovek koji je u kolicima išao dole po podu, bez nogu, i pozicirao se pored nas. Rekao nam je da imao saobraćajnu nesreću, ali da i dalje svaki dan nalazi motivaciju za život. Tada su svi moji problemi nestali. Nekada treba obratiti pažnju na te neke znakove pored puta, univerzum nam daje znakove da ne odustajemo i da uvek može gore, zbog čega bi trebalo da nastavimo da se borimo - zaključuje Sara u emisiji "Lično sa", a šta nam je još otkrila o svom zanimljivom životu, pogledajte u video-prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading