ADVOKAT LEPE LUKIĆ ALARMIRAO PEVAČICU ZBOG KARLEUŠE! Baka Prase morao da spreči ozbiljan HAOS!

Autor:

Zabava

10.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić se hitno oglasila povodom tužbe.

ADVOKAT LEPE LUKIĆ ALARMIRAO PEVAČICU ZBOG KARLEUŠE! Baka Prase morao da spreči ozbiljan HAOS!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Nemanja Pančić, Shutterstock

Jelena Karleuša nedavno je održala humanitarni lajv sa jutjuberom Baka Prasetom, koji je privukao pažnju čak 180.000 gledalaca. Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju javnosti jeste Karleušina izjava o navodnom intimnom odnosu između Baka Praseta i pevačice Lepa Lukić. Nakon ovog skandala, Jelena se javno izvinila Lepi Lukić, istakavši da se šalila i da izuzetno poštuje svoju stariju koleginicu.

Nakon što je Jelena Karleuša javno izrazila svoje izvinjenje, Lepa Lukić se obratila medijima potvrdivši da je upućena u celu situaciju. Ona je istakla da je advokat kontaktirao sa njom i preneo joj informaciju o Karleušinom izvinjenju. Lepa Lukić je naglasila da nije nameravala da tuži Jelenu, ali da je bila spremna da preduzme pravne korake sve dok se situacija nije razjasnila. Na kraju, Lepa Lukić je zaključila da je situacija rešena njenim izvinjenjem.

Republika

Foto: Ata Images/printskrin

Jelena Karleuša, Baka Prase i Lepa Lukić

 

- Advokat me je zvao sinoć u 23 sati on je to sve pratio, i preneo mi je da mi se Jelena izvinila, objasnio mi je da se šalila i da ako to sve pogledam shvatiću o čemu je reč. Nisam je ni tužila, jutros je sve trebalo da se pokrene, ali nakon toga što sam čula, odustala sam - istakla je pevačica, a zatim dodala:

- Fino od nje što se izvinila, onda nemam razloga da je tužim više, Karleuša se javno obratila i objasnila kako je sve ispalo, Prasence je sve demantovao, a ona da se nije izvinila dobila bi tužbu - rekla je ona i za kraj razgovara istakla:

- Došlo joj je iz guze u glavu, niko nema više da me čačka, šta ima da je tužim - zaključila je Lepa Lukić za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading