INFLUENSERKA IZNENADA SAZNALA DA IMA RAK! Do detalja opisala trenutak kada je čekala rezultate, objavom na sve apelovala da se redovno pregledaju!

Autor:

Zabava

11.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaviću ovo ovde da me jednog dana podseti na to koliku snagu mi krijemo u sebi.

INFLUENSERKA IZNENADA SAZNALA DA IMA RAK! Do detalja opisala trenutak kada je čekala rezultate, objavom na sve apelovala da se redovno pregledaju!

Foto: printskrin instagram

Srpska influenserka i tiktokerka Danijela Stanković (33) nedavno je šokirala javnost saopštenjem da boluje od raka grlića materice. Na svom Instagram profilu, Danijela je podelila fotografiju na kojoj je uplakana, nakon što je saznala za dijagnozu. U emotivnoj objavi, istakla je da je histopatološki nalaz potvrdio njenu sumnju, te da je suočavanje sa strahom i bolom bio izuzetno težak trenutak.

- Sada je 14 sati, stigao je histopatološki nalaz, imaš rak. Strah je obrnuta želja. Ja sam od prvog momenta bila spremna na ove rezultate, osećala sam, bojala sam se, ne možete da se ne bojite jer je nešto što vas slomi na 1.000 delova u sekundi. Deluje zastrašujuće, ali ja sam strašnija. Ostaviću ovo ovde da me jednog dana podseti na to koliku snagu mi krijemo u sebi. A vas da podsetim da odete na redovan pregled, da budete sebi važne - napisala je Danijela, pokazujući izuzetnu snagu i odlučnost u suočavanju sa teškom dijagnozom.


Danijela Stanković je svojom iskrenošću i hrabrošću pokazala koliku snagu i odlučnost nosi u sebi, te istovremeno skrenula pažnju na važnost redovnih zdravstvenih pregleda. Njen primer može biti podsticajan za mnoge, a podrška koju je dobila od svojih pratioca svedoči o tome koliko je važno otvoreno razgovarati o teškim temama i pružiti podršku onima koji se suočavaju sa njima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading