LIDIJA VUKIĆEVIĆ DOŽIVELA PEH! Slučajno joj se pomerio grudnjak, evo šta se tada pričalo na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

12.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da je Lidija Vukićević bila tema razgovora u javnosti.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ DOŽIVELA PEH! Slučajno joj se pomerio grudnjak, evo šta se tada pričalo na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com

Glumica Lidija Vukićević je nedavno izazvala veliku pažnju na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u bademantilu. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste trenutak kada se bademantil nehotice pomerio, otkrivajući njene bujne grudi. Ova situacija izazvala je brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i široj javnosti.

Foto: Instagram printscreen

Lidija Vukićević peh sa dekolteom

 

Nakon što je fotografija postala viralna, na društvenim mrežama su se počeli nižu različiti komentari. Mnogi su podržali glumicu, ističući da takvi neprijatni trenuci mogu da se dogode svakome te da Lidija zaslužuje da bude ostavljena na miru.

Foto: instagram-vukiceviclidija

Lidija Vukićević

 

- Svakome može da se desi ovakav peh, mislim da ženu treba da ostave na miru. Lidija je odavno pokazala kakva je dama. To što se ovo pomerilo ne znači da je prosta ili bilo šta slično tome. Žena super izgleda za svoje godine i uživa za sve pare - glasio je jedan od komentara.

Ovo nije prvi put da je Lidija Vukićević bila tema razgovora u javnosti.

Nedavno je istakla da joj godine nisu prepreka kada je ljubav u pitanju, te da je otvorena za vezu sa znatno mlađim partnerom.

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - izjavila je Lidija.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading