RECEPT ZA SAVRŠEN VIKEND! Objava Marije Šerifović sa sinom Mariom će otopiti i NAJTVRĐA SRCA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.10.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica još jednom oduševila svoje pratioce!

RECEPT ZA SAVRŠEN VIKEND! Objava Marije Šerifović sa sinom Mariom će otopiti i NAJTVRĐA SRCA! (GALERIJA)

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović ističe da se odlično snalazi u svojoj novoj ulozi majke, istovremeno pazeći da ne eksponira svog sina Marija javno. Prošle godine, Marija je postala majka uz pomoć surogat majke, a iako je dugo krila ovaj važan deo svog života, često deli neodoljive trenutke sa mališanom na društvenim mrežama.

Neodoljiv snimak na Instagramu

Na svom Instagram profilu, Marija nedavno je objavila snimak na kojem se igra sa malim Mariom. Snimak prikazuje pevačicu kako ga golica i miriše mu noge, dok je mališan u veselju kikotao. Kroz osmeh, Marija je govorila: "Bljak! Pu... A da vidim drugu jesi prao, barem jednu. Jao što smrde, bljak. Moraš da pereš nogare, lepi moj, najlepši."

Utisci o majčinstvu

Pevačica je istakla da je majčinstvo jako izazovno, ali da uživa u svakoj sekundi. "Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo, mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi", izjavila je Marija. Takođe, istakla je da je za svako dete najvažnije odrastati u okruženju punom ljubavi.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka

Planovi za budućnost

Marija je najavila da će, kada za to dođe vreme, dati sve od sebe kako bi pripremila svog sina na sve životne okolnosti, ističući da više nema neostvarenu želju.

Pevačica, koja je oduvek bila poznata po svojoj iskrenosti, sigurno će nastaviti da oduševljava javnost svojim majčinskim iskustvom, dok istovremeno pazi da privatnost njenog sina bude zaštićena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading