NAJBOLJI PRIJATELJI MARINKA MADŽGALJA OTVARAJU DUŠU! Susret Ognjena Amidžića i Andrije Miloševića koji su svi čekali! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak, 14. oktobar u 21.30h na Una TV!

NAJBOLJI PRIJATELJI MARINKA MADŽGALJA OTVARAJU DUŠU! Susret Ognjena Amidžića i Andrije Miloševića koji su svi čekali! (VIDEO)

Foto: UNA TV

Ognjen Amidžić gost popularnog šoua “Dobro veče sa Andrijom”.

- Večerašnji gost je moj prijatelj, jedan strašan momak, toliko puta smo se zajedno smejali, bili smo, a i sad smo, najbolji drugovi jednog sjajnog momka koji nije više sa nama – Marinka Madžgalja. Zato ćemo se prisetiti večeras našeg Makija, provejavaće njegov duh i sve ono što je predstavljao. Moj gost  je Ognjen Amidžić - najavio je Andrija Milošević poznatogvoditelja.

 

Ognjen će podsetiti Andriju na njegovo prvo gostovanje u AmiG šouu kada zbog prethodne degustacije rakije, niko od njih dvojice nije mogao da dođe do reči:

- Od tada se samo smejemo i vrtimo uvek istu priču - prisetiće se dva prijatelja.

 
Ognjen će ispričati i neverovatnu priču o ženskim najlon čarapama, doživljajima sa šabačkog vašara, kako je upoznao Marinka Mažgalja, anegdote sa nastupa Flamingosa i otkriće koji se to par smuvao u bendu i danas važi za najskladniji nadomaćoj muzičkoj sceni. Publiku će posebno raznežiti priče o njihovim suprugama, sinovima i porodičnim trenucima kojenikada neće zaboraviti.

 Neće biti poštede ni tokom roštiljanja. 

- Moj sin Matija je bio jako tužan kad su ukinuli Teletabise, sve dok nije otkrio tvoj profil na Instagramu - oštro će krenuti Ognjen na Andriju.

 
Ne propustite još jednu sjajno veče sa Andrijom i njegovimgostom Ognjenom Amidžićem - ponedeljak, 14. oktobar u 21.30h na Una TV.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading