UMRO POZNATI UMETNIK! Preminuo u 37. godini, porodica i prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

13.10.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o njegovoj smrti na Fejsbuku je objavio poznati hrvatski art model i voditelj Galerije Kranjčar, Josip Joško Tešija.

UMRO POZNATI UMETNIK! Preminuo u 37. godini, porodica i prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama!

Foto: Instagram/bojan_joncic

Modna scena je u šoku nakon iznenadne smrti jednog od najcenjenijih hrvatskih make-up umetnika, Bojana Jončića, koji je preminuo u 37. godini u petak 11. oktobra.

Vest o njegovoj smrti na Fejsbuku je objavio poznati hrvatski art model i voditelj Galerije Kranjčar, Josip Joško Tešija. Tešija je izrazio svoju tugu putem reči hvale za Jončića, ističući njegovu izuzetnu profesionalnost i talenat.

Foto: Instagram/bojan_joncic

Bojan Jončić

Tešija je podelio svoje poslednje sećanje na saradnju sa Jončićem, ističući njihov poslednji projekat - urbani performans "Ja sam koji jesam" za Dimitrija Popovića. Tešija je opisao kako su se susreli u trgovini Nade Došen i kako je šminkanje trajalo tri sata. Takođe je otkrio da su razgovarali o zdravlju, te da je Jončić pomenuo probleme sa povišenim pritiskom. Tešija je izrazio svoje neverovanje da je taj razgovor bio njihov poslednji.

Foto: Instagram/bojan_joncic

Bojan Jončić

Tešija je opisao Jončića kao "nabijenog, jakog čoveka, pravog snažnog Dalmatinca" koji je bio pun dobročinstva.

Istakao je da je Jončić bio pravi profesionalac u svom poslu i da je radio s najboljim mejkapom. Takođe je otkrio da je Jončić radio za Chanel, kako u Parizu, tako i u Zagrebu, što svedoči o njegovom izuzetnom talentu i veštini.


Smrt Bojana Jončića je ostavila veliku prazninu na modnoj sceni, ali će njegovo nasleđe i divni modni editorijali ostati kao neizbrisiv trag njegovog talenta i strasti prema umetnosti šminkanja. Tešija i mnogi drugi koji su sarađivali s Jončićem će zauvek čuvati sećanja na njegovu profesionalnost, talent i veliko srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading