ISTINA O ODNOSU LUNE I MILJKOVIĆA UGLEDALA SVETLOST DANA: Uhvatili smo ih u OVOM izdanju, sad je sve jasno! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika uhvatila Lunu i Marka u opuštenom izdanju!

Portal Republika je došao do ekskluzivnog paparaco snimka porodice Miljković, na kojem se vidi Luna Đogani i Marko Miljković u opuštenoj šetnji sa svojim ćerkama. Na snimku je jasno vidljivo da su Luna i Marko bili u sportskom fazonu, dok je porodična idila blistala.


Na snimku koji je dospeo u javnost, može se videti kako Luna i Marko uživaju u šetnji sa svojim mezimicama. Oboje su delovali veoma opušteno, a njihove ćerke su sijale od sreće. Ovaj prizor je raznežio mnoge, a fanovi porodice Miljković su bili oduševljeni što su imali priliku da vide njihovu porodičnu idilu.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste blistava porodična idila koja je bila vidljiva na snimku. Luna i Marko su delovali veoma srećno i zadovoljno, a njihove ćerke su uživale u pažnji svojih roditelja. Ova slika porodice Miljković je raznežila mnoge, te su komentari na društvenim mrežama bili ispunjeni pozitivnim reakcijama i lepim željama za njihovu porodicu.


Nakon što je paparaco snimak porodice Miljković dospeo u javnost, fanovi porodice Miljković su preplavljeni emocijama. Mnogi su istakli da su oduševljeni viđenim prizorom i da im je drago što su Luna i Marko uspeli da pronađu ravnotežu između privatnog života i javnih obaveza. Takođe, nije izostala ni lavina komplimenata na račun njihovih preslatkih ćerkica, čije je prisustvo na snimku dodatno razgalilo fanove.

Paparaco snimak porodice Miljković definitivno je razgalio mnoge, a blistava porodična idila koja je bila vidljiva na snimku ostavila je snažan utisak na javnost. Luna i Marko su pokazali da su posvećeni roditelji, te da uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim ćerkama. S obzirom na pozitivne reakcije javnosti, možemo zaključiti da porodica Miljković uživa veliku podršku i simpatije svojih fanova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading