ČETIRI GENERACIJE NA JEDNOM MESTU! Ovo su majka, ćerka i UNUKA Snežane Đurišić - lepotica sve očarala izgledom! (GALERIJA)

Autor: G. D. / M. P.

Zabava

13.10.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica došla da podrži folkerku, koja obeležava poseban jublijel!

ČETIRI GENERACIJE NA JEDNOM MESTU! Ovo su majka, ćerka i UNUKA Snežane Đurišić - lepotica sve očarala izgledom! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Snežana Đurišić večeras u mts Dvorani održava prvi od dva koncerta koja je zakazala. Među prvima je na koncert stigla njena porodica. Pevačicina majka Dara odabrala je roze elegantni komplet za ovu priliku, a ćerka Maja zelenu košulju. Javnost je prvi put mogla da vidi i Snežaninu unuku, čija je lepota sve oduševila. Maja je došla iz Amerike, zajedno sa svojom decom. Na koncertu se pojavio i Snežanin unuk.

Dara je svojevremeno pričala o karijeri svoje ćerke.

Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala.

Maja, Snežanina ćerka, ne živi u Srbiji, a pevačica je svojevremeno otkrila da li je ona nasledila talenat za muziku.

- Pretalentovana je, lepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja jer je i sama odrasla u porodici gde su roditelji muzičari, tako da verujem da je to razlog što se nije dala u ove vode - ispričala je Snežana jednom prilikom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

POSEBAN JUBILEJ

Snežana ove godine obeležava 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertima. Za nekadašnji prostor Dvorane Doma sindikata je, kako kaže, vežu brojna sećanja, jer je na istom mestu davne 1971. godine, još kao veoma mlada, nastupila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Imala je baka stotinu momaka". Na sceni mts Dvorane ćemo imati prilike da je vidimo ponovo, nakon što je septembra prošle godine bila gošća na koncertu Lepe Lukić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading