SAŠA POPOVIĆ BEŽI U PRIRODU! Kupuje plac na Staroj planini! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zabava

14.10.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SAŠA POPOVIĆ BEŽI U PRIRODU! Kupuje plac na Staroj planini! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vladimir Lukić

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak, 14. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • POSLEDNJI POZIV NA POKAJANJE: STRAŠNO PROROČANSTVO PREPODOBNE SOFIJE KLISURSKE! POČINJE TREĆI SVETSKI RAT! BOGORODICI SU KOLENA KRVAVA OD MOLITVE

Presveta Bogorodica mi je rekla da će se ispuniti sve što je zapisano u Svetom pismu. Dolazi treći svetski rat, tri četvrtine čovečanstva će biti uništeno.

Ovako glasi proročanstvo prepodobne Sofije Klisurske koje dobri poznavaoci njenih predviđanja vezuju za aktuelni sukob na Bliskom istoku. Sofija, koja je 2012. u Kastoriji proglašena za svetiteljku, iza sebe je ostavila zlokobne reči koje izazivaju jezu.

 

  • SAMOZVANI EKOLOZI ŽESTOKO ZARATILI OKO STRATEGIJE! KOKANOVIĆ PRETI: IDEMO U BLOKADE! ĆUTA: NEMOJ, BRE, DA SE ZALEĆEMO!

Rat među lažnim ekolozima i političarima. Aleksandar Jovanović Ćuta je protiv blokada koje je najavio Zlatko Kokanović dan ranije! Čudno? Pa, baš i nije s obzirom na to da posle debakla opozicije na skupštinskoj sednici o litijumu, koju su sami inicirali, nemaju pojma šta bi i kako dalje.

 

  • HLADAN TUŠ ZA PREDSEDNIKA UKRAJINE TOKOM POSETE BERLINU: ZELENSKI, ŠTO SI DOBIO, DOBIO SI...

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski otišao je u Berlin na sastanak s nemačkim kancelarom Olafom Šolcom s velikim očekivanjima, međutim, tamo se, kako pišu mediji, suočio s hladnim tušem. U najkraćem, doživeo je šok od kojeg dugo neće moći da se oporavi...

Nemačka ne namerava da više šalje tešku vojnu opremu Ukrajini, osim one koja je već najavljena, preneo je nemački Bild, citirajući dokumente ministarstva odbrane.

  • Po preporuci Žike Jakšića Popović se sklanja iz Beograda: Saša beži u prirodu, kupuje plac na Staroj planini

Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika uhvatila je pre nekoliko dana Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja posle terapija koje je primao u inostranstvu zbog bolesti s kojom se nedavno susreo. Kako smo već pisali, njemu se posle svega stanje popravlja i sve ide nabolje, a kako smo saznali, Saša planira da kupi plac na obroncima Stare planine, gde namerava da provodi vreme na svežem vazduhu i dalje od gradske vreve.

 

  • Dostojanstven pomen na Gradskom groblju u Čačku: Obeleženo 40 dana od smrti rok legende Bore Đorđevića

Dostojanstven pomen na Gradskom groblju upriličen je u Čačku, gde je obeleženo 40 dana od smrti rok legende Bore Đorđevića. Naime, u rodnom gradu Bore Čorbe okupila se porodica, kao i veliki broj prijatelja kako bi odali četrdesetodnevni pomen jugoslovenskoj rok legendi, inače rođenom Čačaninu.

DANAS POKLON DODATAK ASTRO!

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. oktobar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading