POLICIJA HITNO MORALA DA REAGUJE NA DEDINJU: Stravični DETALJI iz porodičnog doma Karleuše i Tošića!

Autor:

Zabava

14.10.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša opisala do detalje probleme sa Duškom Tošićem.

POLICIJA HITNO MORALA DA REAGUJE NA DEDINJU: Stravični DETALJI iz porodičnog doma Karleuše i Tošića!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/J. PAP, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Nakon višemesečnih medijskih spekulacija o njenom braku sa Duškom Tošićem, pevačica Jelena Karleuša je konačno odlučila da javno progovori o situaciji u njihovom porodičnom domu. U emisiji "4 i po žene" na Informer televiziji, Karleuša je otkrila šta je bio okidač za njeno pozivanje policije i istakla važnost podrške ženama u sličnim situacijama.

Jelena je otvoreno govorila o svojim emotivnim i fizičkim iskustvima, ističući da niko ne sme da podigne ruku na ženu.

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Zvala sam ja 92! Nekoliko puta sam bila primorana da zovem policiju i to je bilo onda kad neko ne može više verbalno da te "ukroti", pa onda kreneš glavom kroz zid i onda… Teške su to teme… Ono što hoću da kažem svakoj ženi:... Niko ne sme da digne ruku na jednu ženu i žena, onog momenta ako plače zbog muškarca… Niko nije vredan nijedne ženske suze, koju muškarci olako shvataju. To su bolne suze i ako plačete zbog nekog, to nije ljubav, to je agonija - rekla je Jelena u emisiji "4 i po žene" na Informer televiziji.

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavisic

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Svaki put kad sam pozivala policiju, istog momenta sam se pokajala. Pre njih je dolazila novinarska ekipa, pa sam sa njima čekala policajce, koji me pitaju da se slikaju sa mnom i Duškom. I ja sam se slikala. Ja onda pitam: “Duško, hoćeš da dođeš da se slikaš?” Smešno je, moj život je cirkus. Dolazilo je i do fizičkih sukoba. Smatram da onog momenta kad muškarac digne ruku na ženu, da tu nema nikakve ljubavi. Jednom kad digne, dići će opet i opet… Ja nisam neko ko treba da se fizički obračunava sa nekim koga voli. Tu je za mene stvar završena. Ja kad pozovem policiju, to je došlo do krajnjih granica, a ja sam hrabra žena - priznala je pop zvezda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading