HITNE INFORMACIJE O SAŠI POPOVIĆU PREPLAŠILE JAVNOST! Kolege neprestano pokušavaju da stupe u kontakt sa njim, niko ne može da ga dobije!

Autor: G. D. / M. I.

Zabava

14.10.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović ne odgovara na pozive brojnih kolega i prijatelja, svi se pitaju šta se dešava sa njim.

Pevačica Snežana Đurišić večeras u mts Dvorani održava drugi od dva koncerta koja je zakazala. Snežana ove godine obeležava 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertima. Kolege su polako pristizale na zakazani spektakl, a među prvima stigao je Radiša Urošević, koji je podržao koleginicu, a mi smo iskoristili priliku da ga pitamo za stanje Saše Popovića, sa kojim je dugo sarađivao.

On nam je priznao da je pokušao da stupi u kontakt sa njim i da ga je zvao, ali nije dobio odgovor od Popovića:

 

- Zvao sam ga, nije mi se javio na telefon, verovatno ima neki svoj razlog. On je veliki borac, Saša će da se izbori i sa ovom nevoljom koja ga je snašla - otkrio je Radiša Urošević za Republiku.

Inače, pevačica Snežana Đurišić nedavno je progovorila o novoj sezoni "Zvezde Granda", a članove stručnog žirija rastužila je vest da se kreativni direktor "Granda" Saša Popović, iz opravdanih razloga, zbog zdravstvenog stanja neće pojavljivati na snimanju. 

Snežana ističe da sa Sašom Popovićem su konstantno na video-pozivu, što im mnogo znači, ali da za sada im još nije rekao bilo kakve zamerke. Snežana se dotakla i toga i kako se Voja Nedeljković snašao u Sašinoj ulozi. 

- Pa s obzirom na to da smo počeli bez Saše, sve dobro ide i drago mi je da dobro ide. On je odradio sve ono što je trebalo preko leta i prirpemio celu sezonu i zbog zdravstvenog stanja trenutno niej tu, očekujemo da nam se brzo pridruži, za sada ide po planu - priča Snežana, pa dodaje da je Saša konstantno na video-pozivu sa njima:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Snežana Đurišić

 

- Jeste, on nije fizički, ali je tu sve vreme i vidimo se i pričamo, dogovaramo. Još nam nije rekao za zamerke, ali ako bude sigrno će on to reći. Saša je surovi profesionalac. 

Sašu Popovića trenutno menja Voja Nedeljković, te je Snežana otkrila kako se on snašao:

- Voja Nedeljković je prvo jedan sjajan lik, duhovit čovek, gospodin, intelektualac. Ja ga bar takvog znam dugi niz godina i odličan voditelj. Dugo je u ovom formatu. Zvezde Granda, takod a nikakav tu problem nije. Naradno da je drugačije, ali je sve kako treba -  priča Snežana za Skandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading