MILAN I RADA SE TAJNO VIĐAJU! On pokušao da obmane sve, pevačica napokon priznala ISTINU o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

14.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović sigurna da Milan Stanković nije srećan.

MILAN I RADA SE TAJNO VIĐAJU! On pokušao da obmane sve, pevačica napokon priznala ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: ATA images, Republika TV

Pevačica Rada Manojlović nedavno je za podkast  otkrila detalje o svojoj vezi sa pevačem Milanom Stankovićem, ističući da je njihova ljubav ostala prisutna kroz prijateljstvo. Iako su mnogi bili upoznati sa njihovom romansom, Rada je naglasila da je njihov odnos pre svega bio zasnovan na prijateljstvu, a tek potom na ljubavi.

- Ubeđuje me da je srećan, ali ja ne mogu da proniknem. Nisam ga videla sigurno godinu dana. Alu se često dogovaramo da odem kod njega na sedeljku. Kod njega kad odeš ne možeš da izađeš pre 6 ujutru. Pretresemo celu estradu, celo sveštenstvo. Živi monaški život. On je poslednja osoba na svetu koja bi se obratila Bogu za nešto, ali eto, desilo se – nasmejala se ona.

Kada je u pitanju njegova karijera, Rada ističe da je sve što je radio, radio ispred vremena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović

 

- On je, kada se pojavio na sceni išao ispred. Setimo se oblačenja, plave kose, šiški. Bioo je preteča svega danas. Lepili su mu etikete, jer je različiut. Još kada se obelodanila veza sa mnom, bilo je nespojivo. Mi smo se različiti uklopili, bilo nam je lepo. Od mene je pokušao da napravi modernu, ali mu nije uspelo. Na kraju je digao ruke, a ove godine je shvatio... Kaže: "Ono što si ti, nijedna druga pevačica ne bi mogla. Da osam godina ništa ne snimi, da ne promeni na sebi ništa, da ne promeni garderobu, i dalje si najtraženija, gledane su ti emisije... Ostani takva, ima u tebi nešto iskonsko, seljačko što privlači ljude“ – rekla je Rada.

Govoreći o ljubavi, Rada kaže da u vezama ne gleda sebe, već drugu stranu i da je to najveći uzrok svih njenih patnji.

- Kada dođe do toga da mene čupaju lekovima, bagerom, ja shvatim da sam potonula. Normalni ljudi na mom mestu, to vide ranije, a ja pustim da to traje godinama. Ja stavim Pink naočare, i to je to do kraja. Dok ne zatražim pomoć psihijatra – smejala se Rada.

- Nikada nisam doživela nasilje, ali, uglavnom su svi hteli da ’’to bude Rada, al da ne bude Rada’’. Da na početku bude dugonoga u minićima, ali kada prođe vreme, da se suknja produži, da se moj duh smiri... To je bila vrsta emotivne ucene... Ja sam se zbog ljubavi, nesigurnosti povlačila. Da bi ispunjavala želje. Mnogo je tu kockica da bih ispročala koliko to sve vuče jedno drugo. Moja je krivioca za sve, ali opet, ne mogu a da ne krivim tog nekog... Znala sam sa kim ulazim u veze.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Rada Manojlović

 

Na pitanje, da li se kaje što nije stala na "ludi kamen“ sa bivšim momcima, Rada kaže da je taj kamen uvek bio daleko.

- To je tako kako je. Nije trebalo da se desi ništa više sa njima. Ni brak, ni deca. Ni sa kim nisam bila ni blizu svemu tome. Milan i ja o tome nismo ni pričali, bili smo mladi... Sa Momirom se ne čujem, i sve što se piše, to su laži. On nije mrtav za mene, on nije rekao da sam ja dokaz da sa pevačicom ne treba biti. On je baš daleka prošlost, to je bilo pre 10 godina. Čovek ima decu, ženu, čestitala sam mu, na aerodromu smo se sreli. To je snimljeno. Ja sam se tada čekirala i sa Momirom i sa Milanom na aerodromu.... Eto takav je moj život – rekla je Rada. 

- Mene srećnom čini to što ja sada prvi put imam kontrolu nad svakim segmentom života. Sve ide kako treba, ništa ne oskudeva, ništa nije potisnuto u drugi plan – priča Rada za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading