GOLO MEĐUNOŽJE ANJE BLA KRUŽI INTERNETOM: Skandalozni snimak BLOKIRAO društvene mreže, Bakina bivša bez cenzure!

Autor:

Zabava

16.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Bla se usnimila bez donjeg veša!

GOLO MEĐUNOŽJE ANJE BLA KRUŽI INTERNETOM: Skandalozni snimak BLOKIRAO društvene mreže, Bakina bivša bez cenzure!

Foto: instagram.com/printscreen

Anja Bla

Fanovi jutjubera Bogdana Ilića, koji je poznatiji kao Baka Prase, šokirali su se kad je nedavno potvrdio raskid sa Anjom Blagojević (Anjom Bla). Tada je izjavio da je raskinuo jer je želeo da se posveti svojoj karijeri i zaradi, to je otvorilo prostor za mnoge spekulacije o njihovom odnosu.

Međutim, Anja je nedavno komentarisala raskid, te istakla da je ljubav za Baku "strani pojam".  Ona je istakla da materijalni status ne bi trebao da bude presudan u vezama, što je izazvalo oštru reakciju bivšeg dečka.

- Biti s muškarcem koji ima manje para od bivšeg, ne znači da si pao s konja na magarca, već znači da nemaš iskrivljene životne vrednosti i da ti je ljubav prioritet, a ne pare. Ali je tebi to strani pojam - poručila je Anja putem komentara na "lajvu".

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase,Printscreen/Instagram, Shutterstock

Anja Bla i Baka Prase

Kao i Baka, Anja se takođe fokusirala na svoju karijeru, pa je tako fanove počastila novim, provokativnim fotografijama. Međutim, kao da to nije bilo dovoljno, Anja je objavila snimak kako se pripremala za to fotografisanje, a nije primetila da joj je sevnulo međunožje, što su zapazili i brojni pratioci, koji su krenuli da dele taj snimak.

Anja je na sebi imala samo beli pokrivač, koji je bio natopljen vodom, pa nije uspeo gotovo ništa da sakrije.

 

 

- "Duša tatina", "Mislim da sam video macu", "Auuu, brate", "Vreme je za OnlyFans", "Mogla je i skroz gola da bude", "Dooobra", "Roditelji mora da su ponosni"... - glasili su samo neki od komentara ispod snimka, koji je postao viralan na društvenim mrežama, a Anja se na ovu temu nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading