PEVAČ BRUTALNO NAPADNUT NA NASTUPU! Skočili na binu, pa krenuli da ga ŠAMARAJU, najgore tek usledilo!

Autor:

Zabava

17.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasrnuli na njega na bini, pa tragično stradali obojica.

PEVAČ BRUTALNO NAPADNUT NA NASTUPU! Skočili na binu, pa krenuli da ga ŠAMARAJU, najgore tek usledilo!

Foto: Blic TV printscreen

Pevač Dado Polumenta, i pored svog opasnog imidža, doživeo je neprijatnu situaciju tokom nastupa u Novom Pazaru pre nekoliko godina. Naime, dok je bio na bini, ničim izazvan, dobio je šamar od osobe koju nije ni poznavao. Kako je ispričao, razlog za ovaj incident bio je to što nije želeo da priđe određenom stolu kada su ga pozvali.

Dado je otkrio da mu je neprijatnost priredio gazda kluba i jedan od prisutnih muškaraca, nakon što je odbio da se pridruži njihovom stolu. "Vidi, da me zove ne znam ko, ja ne idem po stolovima", rekao je pevač, nakon čega je dobio šamar bez ikakvog razloga. Srećom, njegov otac se takođe nalazio u blizini, pa je situacija brzo smirena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dado Polumenta

 

- Imao sam jednu situaciju u Novom Pazaru. Šamar sam dobio nasred bine ničim izazvano. Ne znam te ljude, ali razlog je zato što nisam hteo da dođem za taj neki sto kad su me zvali - priča Dado i otkriva da su mu rekli da treba da zna "ko ga zove"- poručio je pevač za domaće medije.

Kako je dalje ispričao, gazda kluba i čovek koji je bio sa njim su mu napravili neprijatnost.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dado Polumenta

 

- Rekao sam tada: "Vidi, da me zove ne znam ko, ja ne idem po stolovima". Onda je došao taj neki gazda kluba i ovaj iza njega mi opali šamar bez razloga. Sreća pa je tu bio moj otac. Ni danas mi nije jasno zašto se to desilo. Jedan je poginuo, ovog drugog su ubili. To Bog sve stavlja na svoje mesto – ispričao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading