MILICA PAVLOVIĆ PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI 2025?! Pesmu će joj napisati OVA KOLEGINICA, otkriveni svi detalji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u više navrata priznala da bi volela da brani boje naše zemlje na popularnom takmičenju!

Kako je mnogima ime Sanje Vučić asocijaja kada se pomene popularno muzičko takmičenje "Pesma Evrovizije", na čijoj se ona sceni našla čak dva puta, talentovana pevačica ističe da postoji velika šansa da na njoj zablista još jednom - treći put. Međutim, ne isključuje mogućnost da će boje naše zemlje braniti i kao autor srpske numere.

Što se mene tiče za ovu godinu, ne dešava se ništa specijalno. Ne bih se prijavala ove godine za "Pesmu za Evroviziju", ali ne kažem da neću nikada. Volela bih, eto, što da ne, da se još jednom ode na tu "Evroviziju". Ali, volela bih i nekom drugom da napišem pesmu. Imam već jednog izvođača na umu, ali o tom - potom! Neću da kažem o kome se radi - zagonetno otkriva Vučićeva u emisiji "Lično sa" kroz smeh, te dodaje da bi koleginici Milici Pavlović, koja je izrazila želju da nas predstavlja na prestižnom takmičenju, napisala pesmu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić u emisiji "Lićno sa"

- Ima tu dosta imena koji bi iz neke moje perspektive bili pretendenti za tako nešto. Ja bih volela da vidim Milicu Pavlović, pa čak i Teu Tairović, tu je i Jelena Karleuša, naravno... To su prosto osobe koje bi mogle da zavladaju tom scenom i pruže ono što evrovizijskoj publici treba, sigurno. Eto, napisala bih pesmu Milici pesmu za "Evroviziju". Bih, naravno, čućemo se!

Podsećanja radi, Milica Pavlović je jednom prilikom izjavila da je više puta imala priliku da se takmiči na "Evroviziji", ali je te ponude odbila. Iako trenutno nije sigurna da li bi mogla da se posveti svemu što učešće tom takmičenju zahteva zbog svojih brojnih obaveza, pevačica je ostavila otvorenom mogućnost da jednog dana prihvati tu priliku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Palović želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji

- Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam prije nekoliko godina sa pesmom "Pakleni plan" bila pozvana od strane Saše Popovića da se prijavimo za "Evroviziju", ali ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organiziraju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i želeli su da se takmičim za pesmu za "Evroviziju" za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti, jer sam htela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada posle 12, 13 godina kad me opet neko pita, naravno da je najlepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lepe, male zemlje tamo negde... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pesmama, a i sa svojim životom, pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na "Evrosongu", ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija - rekla je Milica. te priznala da bi zbog učešća "prodala sve što ima":

Republika

Foto: Ata images

Mnogi žele da vide Milicu Pavlović na Evroviziji

- Šta drugo da kažem na to, naravno da sam svesna, naravno da čitam komentare po društvenim mrežama kao i svi, ali... Ja tek treba da otplatim dug od ovog trenutnog minusa, od ove turneje! (smeh) Ja kad bih prihvatila da idem na "Evrosong" i da dođe do tog momenta da me publika izglasa, da poželi da baš ja predstavljam Srbiju, pa ja bih prodala sve što imam! Ja zaista želim da gledam taj scenario, ljudi, ja bih zaista prodala sve što imam... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading