NAŠ PEVAČ DOŽIVEO UDARAC OD PORODICE: Zbog odluke oca LAŽIRAO potpis kod advokata! ŠOK!

Autor:

Zabava

18.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Lapsus progovorio o odrastanju!

NAŠ PEVAČ DOŽIVEO UDARAC OD PORODICE: Zbog odluke oca LAŽIRAO potpis kod advokata! ŠOK!

Foto: Republika

Emir Aličković početkom ove godine napustio je Lapsus bend, a sa starim kolegama nije ostao u dobrim odnosima. Pevač, koga mnogi i dalje zovu Emir Lapsus, sada je otvorio dušu o svojoj porodici i odrastanju.

Republika

Foto: Republika

Emir Lapsus otvorio dušu o porodici

NESTAŠAN, ALI NE I PROBLEMATIČAN

Emirovo detinjstvo je bilo razapeto između fudbala i pevanja. Iako je fudbal igrao devet godina, odlučio se za pesmu, pa je ujedno na školskim priredbama nastupao.

- Stvarno mogu da kažem da sam imao lepo detinjstvo, ceo moj put je bio kako treba. Bio sam popularan i kod devojčica, uvek su me pratile, sećam se i moje prve devojke, zvala se Emina. Bio sam četvrti, peti razred, tada nije bilo telefona, ali je bilo leksikona i onda se ja upišem u njen, pa saznam ko joj je simpatija (smeh).

U detinjstvu se dešavaju i prve čarke, a Emir priznaje da je umeo da se potuče.

- U osnovnoj školi smo se posle svakog časa fizičkog tukli. Igramo fudbal, ako je nerešeno, obično se pobijemo (smeh). Bilo je svega. Bio sam nestašan, ali nisam bio problematičan. Nikad nisam prvi počinjao, ali nisam dao na sebe - priznaje on i otkriva da je imao problem sa profesorkom:

- U srednjoj školi sam imao problem sa jednom profesorkom koja mi je predavala četiri stručna predmeta, a ja sam tada sa 17 godina bio u jednom muzičkom takmičenju. Ona to nije podržavala. Čim dođem na nastavu, ona mi zalepi keca jer se bavim pevanjem. Smatrala je da "od tog tamburanja" nema ništa. Nisam je sreo kasnije u životu, ali se nadam da je do sad promenila mišljenje.

Republika

Foto: Republika

Emira otac nije podržavao

OTAC GA NIJE PODRŽAVAO

Za porodicu je uvek bio vezan, ali je u jednom trenutku doživeo udarac kada ga prvi put uživotu nisu podržali.

- Porodica je uvek tu, oni su mi najveća podrška, ali nisu bili tu za mene baš od samog početka. Na to takmičenje sam se prijavio kao maloletnik i trebala mi je saglasnost roditelja. Od tate to nisam imao, pa smo mi lažirali potpis kod advokata (smeh) - priča Emir i nastavlja:

- Tata je uvek strog, po zanimanju je policajac, uvek je bio vojni režim u kući, da tako kažem. Imam mlađu sestru, uvek smo se super slagali, verovatno osoba koja mi najviše znači u životu. Sad me često pitaju kada ću doći kući - rekao je on za 24Sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading