MILICA TODOROVIĆA KOMPLETNO SKRHANA! Pevačica podelila tužne vesti, slika slama i najtvrđa srca!

Autor:

Zabava

18.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Mine Pošarac potresla je celu Srbiju, ali je istovremeno i pokazala koliko je hrabar i borben duh imala ova mlada devojka.

MILICA TODOROVIĆA KOMPLETNO SKRHANA! Pevačica podelila tužne vesti, slika slama i najtvrđa srca!

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Tragična smrt Mine Pošarac potresla je celu Srbiju, ali je istovremeno i pokazala koliko je hrabar i borben duh imala ova mlada devojka.

Njena borba sa opakom bolešću trajala je dve godine, a tokom tog perioda, cela Srbija se ujedinila u naporima da joj pruži podršku. Mnogi građani su se odazvali akcijama prikupljanja novca za njeno lečenje, a njena hrabrost i odlučnost inspirisali su ljude širom zemlje.

 

Foto: Instagram printsceen

Milica Todorović objava na Instagramu

 

Pevačica Milica Todorović, koja je bila bliska prijateljica sa Minom, javno se oprostila od nje dirljivom porukom na društvenim mrežama. Njene reči odražavaju duboku tugu i bol koji je zadesio celu zajednicu, ali istovremeno i poštovanje prema hrabroj borbi koju je Mina vodila. Ova emotivna poruka dodatno je pokazala koliko je Mina bila voljena i cenjena među svojim prijateljima i u javnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović

 

Mina je živela normalnim životom sve do februara 2022. godine, kada su se pojavili prvi simptomi bolesti. Bol u kičmi i gubitak kontrole nad telom ukazivali su na ozbiljan zdravstveni problem. Nakon daljih analiza, otkriven je ekspanzivni tumor kičmenog stuba, što je zahtevalo dugotrajno i teško lečenje. Ova teška dijagnoza pokrenula je lavinu podrške i solidarnosti širom zemlje, dok je Mina hrabro nastavila da se bori sa svojom bolešću.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

Nakon dugotrajnog lečenja u Srbiji, planirano je bilo nastavak terapije u inostranstvu. Međutim, nažalost, ova nada se nije ostvarila, a Mina je izgubila bitku sa opakom bolešću. I pored svih napora lekara i podrške koju je dobila, njena hrabrost i odlučnost ostaće zapamćene kao inspiracija mnogima.

Mina Pošarac je simbol hrabrosti i snage, a njena borba i tragični kraj ostavili su dubok trag u srcima mnogih. Neka njen primer hrabrosti i istrajnosti bude podsticaj svima da cene život i da svaki dan žive punim plućima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading