"UDARALA SAM JE MOTKOM...": Pevačica uhvatila muža u PRELJUBI, pa mu PRETUKLA LJUBAVNICU!

Autor:

Zabava

19.10.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovanović Šikica otvoreno o problemima u braku.

"UDARALA SAM JE MOTKOM...": Pevačica uhvatila muža u PRELJUBI, pa mu PRETUKLA LJUBAVNICU!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica otvorila je dušu javnosti o teškom iskustvu sa neverstvom svog supruga, otkrivajući da je saznala za 99 njegovih švalerki, te opisala kako se nosila sa tim. Istakla je da smatra da svaka žena mora bar jednom u životu proći kroz agoniju neverstva partnera, čime je izazvala dosta pažnje i kontroverze.

Republika

Foto: printscreen

Snežana Jovanović Šikica primenom sile rešavala bračne probleme

Na pitanje kako je ustanovila da je muž vara, Šikica je iskreno odgovorila da ih je i sama "hvatala" na delu, iznoseći neverovatne detalje o svojim iskustvima.

- Koliko sam ih puta našla. Bio je jedan moj kućni prijatelj, bio je bokser. Jedno jutro ja dolazim i vidim nema mi čoveka kući. Ja tu uvatim taksi i odem na splav, pravo tamo gde znam gde je. Vidim 7 sati ujutru oni izlaze iz kafane, moj muž sa švalerkom za ruku. Ovaj bokser kaže to je moja devojka. Ja sam mu tu rekla šta tvoja devojka, a Buca je vodi za ruku i udarim ga. On je na to rekao:"Snežana, svaka ti čast" - iskreno je priznala pevačica.

Republika

Foto: printscreen

Snežana Jovanović Šikica ispričala svoju šokantnu životnu priču

Šikica je takođe otkrila svoje burne reakcije na saznanje o suprugovoj neveri, ističući da nije oklevala da primeni fizičku silu.

- Jednu sam sa motkom udarala. Došla je jedna kod mene kući i rekla gde je Buca treba da idemo na put. Kakav put mamu ti j**bem. Nije htela da izađe iz sobe i ja uzmem motku i izbacim je. Kakav, bre, put j**bem li ti lebac - šokantno je otkrila Šikica.


Ovo otvoreno priznanje Snežane Jovanović Šikice o neverstvu njenog supruga izazvalo je različite reakcije javnosti, ali je svakako pokrenulo pitanje odnosa prema neverstvu i načina na koji žene reaguju na isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading