STRAVIČNE VESTI O OCU MIRKE VASILJEVIĆ SLOMILE GLUMICU! Ovo ju je obeležilo za ceo život, ni sada ne može da zaboravi!

Autor:

Zabava

20.10.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević je ogolila dušu o porodici.

STRAVIČNE VESTI O OCU MIRKE VASILJEVIĆ SLOMILE GLUMICU! Ovo ju je obeležilo za ceo život, ni sada ne može da zaboravi!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević, poznata glumica, otkrila je javnosti detalje iz svog privatnog života, ističući kako je izgrađivala svoju ličnost i kako je nadomestila odsustvo očinske figure. Iako je oduvek bila prisutna u medijima, Mirka je pažljivo čuvala svoju privatnost, posebno kada su u pitanju porodične teme.

Mirka je istakla da je odrastala bez oca, ali da nije nedostajalo snažnih muških figura u njenom životu. Pored teče, deke i učitelja koji su joj bili važni, istakla je da je imala podršku i od deke sa tatine strane, sve do njegovog nedavnog prelaska. Očigledno je da je porodica bila ključni oslonac u njenom odrastanju.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević

 

- Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici. Vezana sam za teču, deku, doskoro i za deku sa tatine strane koji je preminuo. Takođe, mnogo mi je značio učitelj od prvog do četvrtog razreda. Nisu mi manjkale te neke muške figure u mom životu.

Otac lepe glumice, koja je publiku očarala još kao devojčica, zvao se Mirko. Po njemu je dobila ime, ali ga nikada nije upoznala.

- Oca sam izgubila pre nego što sam se rodila, još tokom mamine trudnoće. Takav je bio splet okolnosti – rekla je sada, gostujući u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mirka Vasiljević

 

- To je moj krst, nosim ga hrabro i ponosno - poručila je govoreći o ocu kojeg nije imala priliku da upozna.

Iskreno je priznala i to da bi, da može da napiše scenario svog života, pokušala da neke stvari promeni.

- Nešto bih dodala, nešto izmenila, nešto bih ostavila tako kako je. Jednostavno, to je moj život, moja sudbina – kazala je Mirka Vasiljević koja sa Vujadinom Savićem ima četvoro divne dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading