DRAMA U PORODIČNOM DOMU SNEŽANE ĐURIŠIĆ ZBOG GINEKOLOGA: Pevačicina majka morala HITNO da reaguje!

Autor:

Zabava

21.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je pomirio Snežanu Đurišić sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

DRAMA U PORODIČNOM DOMU SNEŽANE ĐURIŠIĆ ZBOG GINEKOLOGA: Pevačicina majka morala HITNO da reaguje!

Foto: ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić šokirala je sve kada se nasred aerodroma posvađala sa partnerom Vanjom Miloševićem na koga je pred svima vikala i psovala ga. Kako pišu mediji, pevačica je nezadovoljna na koji način se ponaša ginekolog i smatra da treba da joj pokloni malo više pažnje, pa mu je rekla da ima deset dana da se promeni ili zauvek raskidaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Kada je to čula njena majka Dara, pozvala je Snežanu i rekla joj da moraju ozbiljno da razgovaraju. Kako je Sneža imala solistički koncert, njena majka joj je rekla da Vanja mora da se pojavi i da nisu deca da bi raskidali i svađali se oko gluposti. Ginekologu je takođe skrenula pažnju i zamolila ga da se ne brukaju više na javnim mestima, piše Star. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Da su poslušali mama Daru govori i to da se Vanja nije odvajao od Snežane na njenom koncertu, pa je sve vreme bio u bekstejdžu dok ona nije izašla na scenu, a zatim je seo u prvi red pored Snežine ćerke Maje i njenih unuka. Pored porodice, pevačicu su podržale mnoge kolege, pa su tako došli Zorica Brunclik i Kemiš, Lepa Lukić, Ana Bekuta, Viki Miljković sa Tašketom, Đorđe David i mnogi drugi koji su uživali u Snežaninim hitovima.

Podsetimo, Snežana je pred sam koncert poručila:

Hvala vam svima, divan je osećaj, došla je sa mojom unukom iz Njujorka zbog koncerta, unuk nije mogao, jer je išao u školu. Druga unuka, ona igra večeras, nije mogla da dođe, ali tu su mi oni koji su mi najvažniji - rekla je Snežana, pa dodala:

- Ja znam kako će biti večeras, biće super! Nisam se dizala iz kreveta, nekako... Kad dođe taj čin da ja treba da pevam, to mi je najlakše, to najviše volim, ali odrađeno je sve dobro, Siniša me je izmaltretirao, nije propustio niejdan segment, sve je uradio profesionalno, svi ljudi. Sve ukazuje na to da će ovo biti onako kako sam htela, dobro, folk žurka. Neću se isključivo baviti svojim pesama, poneke koje su nepravedno zaboravljene, imam sjajne goste, cilj i želja je da se publika zabavi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading