KARLEUŠA ISPLANIRALA TREĆI BRAK, a zbog OVOGA krije novog partnera! Saznala se ISTINA o košarkašu Nikoli Jovanoviću! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku otkrila sve detalje!

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je u subotu veče spektakularni koncert u areni u Skoplju. Ovo je prvi koncert u okviru njene turneje "Alfa i Omega", kojom će obeležiti i 30 godina karijera. Nakon koncerta ekipa portala Republika porazgovarala je sa Jelenom i dotakli smo se mnogih tema.

Između ostalog, sa Jelenom smo porazgovarali i o njenom ljubavnom životu.

Kad smo kod ljubavi, u medijima je izazvala pravi bum tvoja izjava da će ti treći muž biti kriminalac

- To je isto kao i za Lepu Lukić što sam pričala da je bila s Bakom Prasetom, da mi je to otkrila na sahrani, kakva glupost. Šalila sam se u jednom podkastu baš ovde u Makedoniji, pošto me toliko pitaju za to, ja sam htela, kad već hoćete da prenosite moj odgovor o tome, da bude bar katastrofalan odgovor. Da bude zanimljivo. Birala sam da li da bude političar ili kriminalac, pa sam užom selekcijom odlučila da ipak treba da bude kriminalac. Zašto da ne? I to su ljudi, šalu na stranu. Kriminalac može da bude stariji... Zezam se, pretpostavljam da znate da sam ja neko ko je uvek na strani poštenja, zakona. Kao ćerka policajca, osuđujem bilo kakvu vrstu kriminala - rekla je Jelena, pa dodala: 

- Ovo je samo moja surova šala. I odakle vam uopšte ideja da ću se ikad više udati. Jedino kad pomislim na udaju, pomislim na moju venčanicu, kako bi ona izgledala. Mogu i fejk venčanje da napravim, goste, predivnu klopu, muziku, savršenu dekoraciju, lokaciju pored mora, savršenu belu haljinu s kristalima. Možda neki arapski dizajner. Oni su čuveni po tim haljinama. Ne treba nam mladoženja, smetao bi. Kako bih ja njega obukla, a da mi ne uzima kadar. Možemo i bez njega, mogu i za evo, ovog vanzemaljca, sedi, ćuti, ne priča, ponosna sam na njega. Ne doprinosi ničemu, ali baš je sladak... Muškarci su u poslednje vreme doživeli da svaka žena pita: "Šta ti doprinosiš?". Žene su baš ojačale - istakla je Karleuša.

Republika

Foto: Republika

Karleuša, intervju za Republiku

Karleuša nam je otkrila i ko joj je poslao poruku nakon koncerta. Uzela je telefon i krenula da lista, a nekoliko imena nije želela da otkrije.

- Ah... Pa, poslali su mi oni koji je trebalo. Sad ću reći. Za ovog vam neću reći, ne, ne, evo moja tetka, moja deca, moji producenti, prijatelji... Ni za ovo neću reći... Eto, tata: "Bravo, sine" - ispričala je Karleuša, a mi smo je odmah upitali da li je na toj listi možda i novi partner:

- Da li je na ovoj listi? Pa... Ja sam rekla ovako i mislim da je to najpametnije za sada, priča o bilo kakvom partneru... Hajde da kažem da žena kao ja treba da priča o partneru kad on bude bio pored mene, ovako u kadru, u životu, da bude neko ko će stajati pored mene i ispred mene. Do tada, sve dok je u nekom skrivanju, mislim da ne treba da se pominje.

Republika

Foto: Tom Goyvaerts / Zuma Press / Profimedia, Foto: Nebojša Mandić

Karleuša o zgodnom košarkašu Nikoli Jovanoviću

PROGOVORILA O ZGODNOM KOŠARKAŠU NIKOLI JOVANOVIĆU

Karleušu povezuju sa mladim košarkašem Nikolom Jovanovićem, a ona je za Republiku progovorila o njihovom odnosu.

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep, prelep momak, divan momak. Dobri smo prijatelji, to je to što ću sada reći. Što ne pitate Nikolu? Nađite Nikolu, pa ga pitajte - rekla je kroz smeh Jelena, ali nije želela da otkriva da li je on bio u kući sa njom kad je Duška Tošića prijavila za nasilje:

- Na tu temu ne bih, ispričana je tema, ne želim ni na koji način da uvlačim Duška, a ni Nikolu, ni moju porodicu u tu priču: To su onako ružne i teške teme, prošlo je... Toliko imamo divnih tema... Naravno, ima i loših, ali neka ostanu u prošlosti. Hajde da se nadamo da više neće biti ni nasilja, ni policije, ratova, bola, tuge. Da život ne bude problem - ispričala je Karleuša.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

JK otkrila da li je Nikola bio sa njom u kući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading