FOLKER SE BAŠKARI U LUKSUZU! Sa balkona vile gleda na ogroman bazen, a na kraju je ženi rešio sve da ostavi (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je da je Šerif Konjević od pesme "Bela venčanica" uspeo da kupi sebi prvu nekretninu.

FOLKER SE BAŠKARI U LUKSUZU! Sa balkona vile gleda na ogroman bazen, a na kraju je ženi rešio sve da ostavi (FOTO)

Foto: ATA Images

Šerif Konjević

Folker Šerif Konjević je stekao pravo bogatstvo tokom svoje karijere, a kako mediji prenose, milione je ostavio svojoj supruzi. Šerif sa suprugom i sinom živi u Sarajevu, gde poseduju jednu od najlepših kuća na Ilidži. Kanita je Šerifova druga supruga, ali se ona ne pojavljuje u javnosti. Oni koji je poznaju kažu da je lepotica. Pevač je jednom prilikom otkrio da sve što ima pripada njoj.

Foto: Instagram printsceen

Šerif Konjević

 


Šerif je javno istakao svoju ljubav prema supruzi, izjavljujući da mu materijalno nije bitno, ali da je kroz svoj potez napravio veliki znak pažnje. 

 

 

- Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - rekao je tada on.

Ova izjava pokazuje duboku povezanost i poštovanje koje pevač gaji prema svojoj supruzi.

Foto: Printskrin

Šerif Konjević

 

Interesantno je da je Šerif Konjević od pesme "Bela venčanica" uspeo da kupi sebi prvu nekretninu. On je istakao da je ovo bogatstvo časno zaradio i da je za to radio celog života. Pesma je postigla ogroman uspeh, prodata u oko 850 hiljada tiraža, što je pevaču omogućilo da ostvari finansijski uspeh koji mu je omogućio da kupi stan i auto.

Ovaj primer pokazuje kako umetnost može da transformiše život pojedinca, te da je istrajnost i posvećenost radu ključna za postizanje ciljeva. Šerif Konjević je svojom upornošću uspeo da ostvari značajan finansijski uspeh, ali je istovremeno pokazao i duboku privrženost prema svojoj supruzi, prepuštajući joj svoje bogatstvo kao izraz svoje ljubavi i poštovanja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading