NASTAVLJA SE SUĐENJE ZBOG PLJAČKE U VILI NIKOLINE PIŠEK! Očekuje se dolazak Miše Grofa u Split! Ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

21.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema optužnici, Rok Gale je iskoristio priliku dok je porodica Ristović bila odsutna iz vile za odmor i neovlašćeno ušao u vilu.

NASTAVLJA SE SUĐENJE ZBOG PLJAČKE U VILI NIKOLINE PIŠEK! Očekuje se dolazak Miše Grofa u Split! Ovo su svi detalji!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, instagram.com/nikolina_pisek

Miša Grof, Nikolina Pišek

Danas je održano ročište na Opštinskom sudu u Splitu, gde su svedočili pripadnici obezbeđenja koje je angažovao vlasnik vile u Kaštelima, Rok Gale, a u celoj priči pominje se naravno i voditeljka Nikolina Pišek

Oni su svedočili o incidentu koji se dogodio pre četiri godine, kada su iz luksuzne vile izbacivali bračni par Ristović, njihovu ćerku i pomoćnicu. Glavna rasprava se vodi protiv Gale zbog krađe novca, satova i drugih dragocenosti vrednih preko 300.000 evra.

Foto: ATA Images

Miša Grof, Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

 

Prema optužnici, Rok Gale je iskoristio priliku dok je porodica Ristović bila odsutna iz vile za odmor i neovlašćeno ušao u vilu. Iz vile je navodno odneo plen vredan preko 300.000 evra, među kojima su se nalazili muški satovi, zlatna narukvica, ženski prstenovi i velika količina gotovine.
 

Foto: ST/Dragan Kadić

Miša Grof i Nikolina Pišek

 

Dvojica radnika obezbeđenja su svedočili o onome što su videli i doživeli te večeri. Oni su izneli svoje utiske i ispričali detalje vezane za događaj, ističući da niko sa strane Ristovića nije spominjao nestale dragocenosti tokom trajanja incidenta.
 

Nekadašnji svekar Nikoline Pišek, Viktor Ristović zvani Miša Grof, dao je izjave medijima u kojima je izneo teoriju da je ceo slučaj "namešten" i da nikakve dragocenosti nisu ni ukradene. Očekuje se njegov dolazak na splitski sud, a u međuvremenu je obrana overila njegova saznanja kod javnog beležnika u Beogradu.

Očekuje se dalji razvoj situacije na sudu gde će biti saslušani drugi svedoci i stručnjaci kako bi se utvrdila istina o ovom slučaju krađe novca i dragocenosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading