HITNO OGLAŠAVANJE DARKA LAZIĆA SA MESTA NEZGODE! Popularni folker tada DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJKU - potresna objava!

Autor:

Zabava

23.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova ispovest o saobraćajnoj nezgodi, borbi za život i oporavku predstavlja inspiraciju mnogima!

HITNO OGLAŠAVANJE DARKA LAZIĆA SA MESTA NEZGODE! Popularni folker tada DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJKU - potresna objava!

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić

Pevač Darko Lazić, koji je pre šest godina doživeo tešku saobraćajnu nezgodu na putu kod Pećinaca, ponovo se našao na istom mestu. Na društvenim mrežama se oglasio povodom ovog emotivnog trenutka, zahvaljujući se Bogu što ga je sačuvao tog kobnog dana.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Stori Darka Lazića

- Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože, što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario - napisao je Darko u opisu snimka.

Teške povrede i borba za život

Podsetimo, pevač je pre šest godina svojim automobilom sleteo sa puta, prevrnuo se i završio na krovu, zadobivši teške povrede. Darko je tada bio životno ugrožen i proveo je dva meseca u bolnici, gde je prošao kroz težak period oporavka. Sa neverovatnom borbom, uspeo je da se izbori sa povredama koje su uključivale čak 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlicu, grudni koš, hematom na glavi, slezinu, bubreg i mnoge druge povrede.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Darko Lazić

Emotivna ispovest

Lazić je u jednom intervjuu otkrio da je bio u komi 23 dana, opisujući to iskustvo kao veoma čudno.

- Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - ispričao je Darko.

Podrška porodice i verenice

Tokom teškog perioda oporavka, Darko je imao podršku svoje majke, oca koji je nažalost preminuo dve godine kasnije, brata i tadašnje verenice Marine Gagić. Njihova ljubav i podrška su mu bili neophodni u borbi za ozdravljenje.

Darko Lazić je svojim primerom pokazao neverovatnu snagu volje i odlučnosti da se izbori sa teškim životnim izazovima. Njegova ispovest o saobraćajnoj nezgodi, borbi za život i oporavku predstavlja inspiraciju mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading