DRAGANA KATIĆ DOŽIVELA VELIKI PEH! Poznatu voditeljku posle ovoga tada danima peckali, evo o čemu je reč!

Autor:

Zabava

25.10.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katićeva je ispričala kako je na početku karijere bila opčinjena svojim izdizanjem i sećanjem na svoj prvi koktel.

DRAGANA KATIĆ DOŽIVELA VELIKI PEH! Poznatu voditeljku posle ovoga tada danima peckali, evo o čemu je reč!

Foto: printscreen/blic tv

Jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji Dragana Katić, nedavno je otkrila da nije imala lak početak karijere. Prisetila se jednog nezgodnog trenutka koji joj se desio, a koji je postao predmet smeha godinama kasnije.

Katićeva je ispričala kako je na početku karijere bila opčinjena svojim izdizanjem i sećanjem na svoj prvi koktel.

- Bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem 'Izvinite, ali ja njega ne poznajem - ispričala je voditeljka.

Foto: ATA Images

Dragana Katić

 


Naša sagovornica je otkrila da je godinu dana nakon ovog događaja imala ne tako prijatan nadimak.

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko, jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak - otkrila je Katićeva za Grand jednom prilikom. 

Foto: Youtube printscreen

Dragana Katić

 


Inače, Dragana se nedavno oglasila opet na društvenim mrežama. Naime, Kragujevački oktobar ili Kragujevački masakr (nem. Massaker von Kragujevac) predstavlja masakr kojeg su nad civilnim, pretežno srpskim, stanovništvom Kragujevca i okolnih sela počinile nemačke okupacione snage 19, 20. i 21. oktobra 1941. godine na području okupiranog dela teritorije Srbije. U ovom zločinu je stradalo oko 3.000 stanovnika Kragujevca i okolnih mesta, a među njima je bilo i 26 žena, 287 kragujevačkih učenika i mladića srednjoškolskog uzrasta i 40 dece starosti između 11 i 15 godina.

Voditeljka Dragana Katić, dodala emotikon koji označava molidbu, te tako obeležila ovaj tužni dan u našoj istoriji i na društvenim mrežama. 


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading