ŠOKANTNA IZJAVA EME RADUJKO O AFERI SA ZAUZETIM FUDBALERIMA: Otkrila šta su radili zajedno na JAHTI, morala je sve da slika! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

26.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko je u sve uključila i njihove devojke.

ŠOKANTNA IZJAVA EME RADUJKO O AFERI SA ZAUZETIM FUDBALERIMA: Otkrila šta su radili zajedno na JAHTI, morala je sve da slika! (VIDEO)

Foto: youtube.com/IDJTV, Starsport

Ema Radujko, poznata mlada pevačica, privukla je pažnju javnosti svojim glamuroznim izgledom na promociji albuma svog prijatelja i kolege Igora Panića Nućija. U uskoj haljini bež boje istakla je sve svoje obline, a dodatni detalj koji je privukao pažnju bila su plava sočiva koja su istakla njen izgled.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju prisutnih jeste poklon koji je Ema donela Nućiju. Pevačica je odlučila da ga iznenadi na originalan način i poklonila mu paket u kom su bile plišane mede i flašice za bebe. Kako je rekla, ovo iznenađenje je bilo inspirisano time što je primetila da je Nući nosio te flašice na jednom od svojih koncerata.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ema Radujko

 

Pevačica je tom prilikom porazgovarala sa novinarima, a mi smo iskoristili priliku da je upitamo za brojne fudbalere, sa kojim su je povezivali, međutim, ona je objasnila da su u pitanju njeni prijatelji, odnosno, momci njenih drugarica i da su se svi zajedno provodili na jahti:

 

 

- Niko nije osvojio moje srce, mislim da je sve to bilo malo grubo za devojke svih tih fudbalera, ali ja sam se kasnije slikala sa svima njima i okačile smo na društvene mreže, tako da se mi samo družimo - objasnila je Ema, a na pitanje da li je čitala vesti o sebi, ona je šokirala odgovorom:

- Pa, da li biste vi na jahti čitali vesti? Veruj mi da ne bi... Veruj mi - naglasila je ona i nasmejala se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading