TUŽNE SCENE NA GROBLJU! Mirko Kodić na pomenu pokojnom sinu Aleksandru! Majka neutešno mazila spomenik, evo ko je još došao sa estrade (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su na grobno mesto izneli cveće i vence, a zajedno sa harmonikašem stigao je i pevač Dragan Kojić Keba.

TUŽNE SCENE NA GROBLJU! Mirko Kodić na pomenu pokojnom sinu Aleksandru! Majka neutešno mazila spomenik, evo ko je još došao sa estrade (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen

Sutra se navršava godinu dana od iznenadne smrti Aleksandra Kodića, sina proslavljenog harmonikaša Mirka Kodića. Aleksandar je preminuo 27. oktobra 2023. u stanu na Karaburmi, imao je 32 godine kada je jednostavno zaspao i više se nije probudio.

Danas su se na groblju Lešće u Beogradu na pomenu Aleksandru Kodiću okupili porodica i prijatelji, pa su na groblju govorili o njemu.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pomen Aleksandru Kodiću

 

Naša ekipa bila je na licu mesta, a oni su na grobno mesto izneli cveće i vence, a zajedno sa harmonikašem stigao je i pevač Dragan Kojić Keba

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pomen Aleksandru Kodiću

 

Oni su posle dočekali ostatak prijatelja, koji su se takođe najavili da će doći, a bilo je i onih koji su došli u Srbiju kako bi sa Mirkom i Aleksandrovom majkom došli na grob. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dragan Kojić Keba na pomenu Aleksandru Kodiću

 

Majka pokojnog Aleksandra Kodića sve vreme je mazila spomenik, pa je govorila o tome koliko joj nedostaje i to svakim danom sve više. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Mirko Kodić

 

Inače, uoči godišnjice Aleksandrove smrti otac Mirko priznaje da je sve isto kao i prvog dana kada je saznao za tragediju. Vreme u njegovom slučaju ne čini da bol i patnja budu manje.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Majka pokojnog Aleksandra Kodića

 

Evo godina prođe, ali bol nikad, bol je ista, patnja ne prolazi, osećam ga kao da je tu, pored mene, da je živ. Ujutro, po podne, uveče sa mnom je gde god da sam ja. Imam takav osećaj i tako će biti dok sam ja živ. Nikad neću prežaliti što mi nije ostavio bar unuka. Neću nijednog momenta da poverujem da ja njega više nemam. Sve je spremno za godišnjicu, Aca je sahranjen tamo gde su sahranjena i deca iz škole "Ribnikar". Imali smo neke akcije, mi smo se udružili i napravili smo toj našoj deci lepo uređenu večnu kuću, neka im je slava - govori Mirko za Srpski telegraf pripremajući se da izađe na groblje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading