ALEKSANDRA BURSAĆ PODELILA LEPE VESTI! Priprema se gala proslava, njen suprug uključen u sve!

Autor:

Zabava

26.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica dobila neočekivanu poruku od supruga.

ALEKSANDRA BURSAĆ PODELILA LEPE VESTI! Priprema se gala proslava, njen suprug uključen u sve!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je pevačica Aleksandra Bursać proslavila svoj rođendan, a na društvenim mrežama podelila je čestitke koje su joj stizale od prijatelja i porodice. Međutim, jedna čestitka se posebno izdvojila, privukavši pažnju javnosti. Aleksandra Bursać nedavno se udala za svog deset godina mlađeg kolegu Stevana Sekulića, a on je svoju suprugu obradovao neobičnom čestitkom na društvenim mrežama.

- Srećan 26. rođendan generacijo moja, ovaj ženo - napisao je Stevan na svom instagramu i na taj način se našalio sa Aleksandrom koja je starija od njega.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

Pored neobične čestitke od supruga, pevačica se pohvalila i brojnim čestitkama koje su joj stizale putem storija na Instagramu. Njeni najbliži prijatelji i saradnici iz muzičke industrije uputili su joj tople želje i lepe reči povodom rođendana, čime su joj ulepšali ovaj poseban dan.

Aleksandra Bursać je poznata po svojoj izuzetnoj pevačkoj karijeri, ali i po srećnom braku sa kolegom Stevanom Sekulićem. Njihova ljubavna priča i neobična čestitka kojom je Stevan obradovao svoju suprugu svakako su privukli pažnju javnosti i pokazali da je humor i šala važan deo njihovog odnosa.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

 


Uz brojne čestitke i ljubav svojih najbližih, Aleksandra Bursać je proslavila svoj rođendan na poseban način, okružena pažnjom i ljubavlju koja je došla sa svih strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading