ŠOK-BOMBA ZA DESINGERICU, TEODORA MU ZAPUŠILA USTA ZA SVA VREMENA: Žestoka drama trese estradu, pevačici pala roletna!

Autor:

Zabava

26.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora otkriva istinu o odbijanju dueta sa Desingericom.

ŠOK-BOMBA ZA DESINGERICU, TEODORA MU ZAPUŠILA USTA ZA SVA VREMENA: Žestoka drama trese estradu, pevačici pala roletna!

Foto: printscreen/RTV Pink, Republika TV

Reper Dragomir Despić Desingerica, poznat po svojim provokativnim nastupima, nedavno je izazvao pažnju javnosti izjavom o saradnji sa pevačicom Teodorom Džehverović. Despić je na promociji Nućijevog novog albuma dao svoj komentar na navodno odbijanje Teodore da sarađuje sa njim, izjavivši da bi prvo on trebalo da hoće, kako bi se ona izjasnila o svom stavu. Međutim, Teodora je odmah reagovala na ove tvrdnje i javno ga demantovala, ističući da je bila pozvana da sarađuje na duetu sa njim pre pola godine.

- Ona kaže da neće?! Pa prvo moram ja da hoću da bi ona mogla da kaže da neće. Sve je to okej, ona je to preventivno rekla da bi skrenula pažnju da je ja pitam... Nije me uvredila, ona je lepa jagodica, mekanica mala! - izjavio je Desingerica tada, a onda je usledio Teodorin odgovor:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Desingerica

 

Teodora se direktno obratila Despiću putem svog Instagram profila, naglašavajući da je bila pozvana od strane njegovog producenta da dođe u studio i posluša pesmu za njihov duet. Takođe, otkrila je da je bila kontaktirana i od strane drugog izvođača za eventualnu saradnju, upućujući jasnu poruku Despiću da je njegova tvrdnja neutemeljena.

- Moraš prvo da se setiš da me je tvoj producent zvao za duet i da dođem u studio da čujem pesmu, pa onda da bacaš fore. A i Pajak me je zvao pre pola godine da gostujem na vašem duetu, verujem da si to znao i hteo. Pozić od mekanice jagodice - napisala je Teodora na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović o Desingerici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading