U JEKU SKANDALA SERGEJA I ISIDORE, BIVŠI DEČKO HITNO NAPUSTIO SRBIJU: Otkriveno gde se nalazi SADA Nino Čelebić!

Autor:

Zabava

26.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Čelebić rešio je da napusti Srbiju u jeku haosa Isidore i Sergeja Trifunovića.

U JEKU SKANDALA SERGEJA I ISIDORE, BIVŠI DEČKO HITNO NAPUSTIO SRBIJU: Otkriveno gde se nalazi SADA Nino Čelebić!

Foto: Ata Images/Tanjug Filip Krainčanić/Printskrin

Isidora Mijanović, koja je nedavno postala predmet medijske pažnje nakon što ju je suprug Sergej Trifunović prijavio policiji za nasilje, do sada je bila poznata javnosti kao voditeljka na jednoj televiziji. Međutim, nedavno je dobila otkaz, što je dodatno privuklo pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


O privatnom životu Isidore Mijanović se ne zna previše, osim da je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. U jeku skandala između nje i Sergeja, Nino je odlučio da napusti Srbiju i uputio se ka Amsterdamu, gde uživa u društvu prijatelja.

 

 

 

 


S obzirom na nedostatak informacija o njenom privatnom životu, javnost je počela da spekuliše o njenim ličnim motivima i pozadinama, što dodatno doprinosi zanimanju za ovaj slučaj.

Skandal između Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović izazvao je veliku medijsku pažnju, a javnost je podeljena u svojim reakcijama. Dok jedni izražavaju podršku Sergeju, drugi su skloniji da veruju Isidorinim tvrdnjama.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovaj slučaj je pokrenuo široku diskusiju o važnosti pružanja podrške žrtvama nasilja u porodici i podstakao javnu debatu o odnosima moći unutar partnerskih odnosa.

Isidora Mijanović je postala predmet velike medijske pažnje nakon skandala sa suprugom Sergejem Trifunovićem. Njen privatni život i motivi su postali predmet spekulacija i interesovanja javnosti, dok slučaj podstiče širu debatu o nasilju u porodici i podršci žrtvama. Ovaj slučaj sigurno će nastaviti da intrigira javnost dok se situacija bude razvijala.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading