ĐORĐE DAVID SKINUO DEVOJKU BRED PITU! Roker otkrio NEPOZNATE DETALJE o životu, glumac mu ovo neće oprostiti!

Autor:

Zabava

27.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David šokirao izjavom!

ĐORĐE DAVID SKINUO DEVOJKU BRED PITU! Roker otkrio NEPOZNATE DETALJE o životu, glumac mu ovo neće oprostiti!

Foto: ST/B. Jovanović

Roker Đorđe David poznat je po šok izjava, a sada je opisao susret sa svetski poznatim glumcem Bredom Pitom. 

U jednom neobičnom momentu tokom intervju, voditelj je uspeo da izmami intrigantne detalje o snimanju filma "Tamna strana sunca" od samog Đorđa Balaševića. Roker se nije libio da ispriča zanimljive anegdote sa seta, a posebno je istakao svoj susret sa slavnim Bred Pitom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Đorđe David na koncertu

 

Kada ga je voditelj vratio na deo karijere u kom je glumio sa Milenom Dravić i Bred Pitom, Đorđe je otkrio detalje koji su iznenadili mnoge.

- Bredu sam odmah skinuo ribu, prvu noć, bila je to neka američka glumica, neka zgodna mala, on to nije znao jer je mala bila namazana - bio je jasan Đorđe koji je odgovorio i na to da li je glumica insistirala da se koriste prezervativi.

- Nije, toliko je bila zaneta da je bila odneta, isto smo godište on i ja i vidiš kako je život nepravedan... - rekao je kroz osmeh naš pevač.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Bred Pit

 

Film "Tamna strana sunca" je američko-jugoslovenski film iz 1988. godine reditelja Božidara Bote Nikolića. Snimanje je obavljeno u Kotoru i okolini tokom leta 1988. godine, a zbog raspada Jugoslavije, film je prvi put prikazan tek 1997. godine. U ovom filmu, Bred Pit je glumio mladog Amerikanca koji pati od retke kožne bolesti, a njegovu majku igra Milena Dravić. Pored Pita i Dravićeve, u filmu su igrali i Šeril Polak, Gaj Bojd, Gorica Popović i Sonja Savić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading