BIKOVIĆ PAO U TRANS, ČOLA MU ZAPEVAO VELIKI HIT: Glumac mu se obratio DIRLJIVIM REČIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković nije mogao da dođe sebi od sreće!

BIKOVIĆ PAO U TRANS, ČOLA MU ZAPEVAO VELIKI HIT: Glumac mu se obratio DIRLJIVIM REČIMA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Popularni glumac Miloš Biković iznenadio je javnost kada je objavio snimak sa svadbenog veselja na kom je uživao uz hitove Zdravka Čolića. Ovaj trenutak oduševio je mnoge, budući da do sada nismo imali prilike da vidimo Bikovića u ovakvom opuštenom izdanju.

Na svadbenom veselju svoje koleginice Andrijane Đorđević, glumac je održao emotivan govor, a potom je iznenadio sve prisutne pozivom specijalnog gosta - Zdravka Čolića! Čola je zapevao svoj hit "Živiš u oblacima", dok su se gosti okupili oko njega i uživali u muzici. Ipak, najveseliji među njima bio je sam Miloš Biković.

 

 


Nakon što je podelio ovaj trenutak na društvenim mrežama, Biković se zahvalio legendarnom pevaču rečima divljenja: "Veliki je zbog talenta koji mu je podario Bog, a još je veći zbog dobrote svog srca. Moj brat, Zdravko Čolić!"

Ovaj događaj predstavlja retku priliku da se Miloš Biković vidi u opuštenom okruženju, van svog uobičajenog javnog imidža. Glumac je poznat po ozbiljnim ulogama i talentu, ali je ovaj snimak pružio uvid u njegovu veselu i emotivnu stranu koja retko dolazi do izražaja u javnosti.

 

 

 


Bikovićeva zahvalnost prema Zdravku Čoliću naglašava duboko poštovanje prema pevaču i njegovoj muzici. Ovim gestom, glumac je pokazao svoju skromnost i divljenje prema legendi domaće muzičke scene.

Ovaj neočekivani video sa svadbe Andrijane Đorđević definitivno je izazvao interesovanje javnosti i pokazao nam novu, opušteniju stranu popularnog glumca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading